Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (438)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Reklama

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2012 - Nejhorší film, nejhorší herec v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herečka v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herec ve vedlejší roli - Al Pacino, nejhorší herečka ve vedlejší roli - David Spade, nejhorší herecká dvojice, nejhorší režie, nejhorší prequel, sequel, remake, nejhorší scénář, nejhorší herecký ansámbl... Film získal rekordních 10 zlatých malin... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se Adam Sandler rozhodl zahrát dvojroli. Očekávala jsem, že se mi dostane do rukou pořádná šílenost. Parádní zábava to bohužel taky zrovna moc není a je tu pár trapností. Tenhle film za chvilku vyšumí do ztracena, takže si budeme jen připomínat, že se někdy Sandler převlíkal za svou setru. Nechápu, jak se mohl vlézt Al Pacino, herec takového formátu. Holt není každý den posvícení. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama