Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (438)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kritika si na tomhle filmu musí smlsnout, a kdo se na něj vydá do kina, bude hořce litovat, protože psychickou újmu a vyhozené peníze za kino, mu už nikdo nevrátí. Stejně jako mně. Sandler natočil film s velmi trefným označením "chci vrátit vstupné". Pokud jeho předchozí unylé "Zkus mě rozesmát" bylo filmem nudným, o jeho nejnovějším počinu se dá napsat jediné: ZOUFALOST NON PLUS ULTRA. Kdy Sandler nabyl přesvědčení, že je schopný zahrát si ženskou roli v děsné paruce, našminkovaný a překvapivě svalnatý?! Vypadal jak vysloužilý transexuál před operací pohlaví s nepříjemně uvřeštěným hlasem, jimž zřejmě demonstroval komičnost svojí (dvoj)role. Jenže něco jako scénář evidentně neexistovalo a vše bylo jako hustá improvizace nahrazující scénář, který se někam těsně před natáčením ztratil. Kloudná zápletka neexistovala, vypointované dialogy neexistovaly, vtip se nevyskytoval a jen se vše natáhlo do 90. minut, které byly tak ubohé, jak už dlouho nic nebylo. A jak se sakra Sandlerovi podařilo přemluvit Al Pacina?! Al Pacino zřejmě za a) musel být zfetovaný, za b) je na tom špatně a bere každou roli, za c) dostal královský honorář. Věřil bych od každé možnosti trochu a jeho zesměšnění v závěru sám otráveně komentoval výstižným slovem "SPÁLIT". Přeneseně by se to dalo použít i na tento film. Měl by se spálit. Johnny Depp se ve filmu také krátce objeví jako návštěvník zápasu NBA, ale působil trapně. A vrcholem byl David Spade jako obletovaná transka s poprsím! Bada-Bada...že nevíte, co jsem právě napsal?! Ani já to nevím, ale tohle je například jedna z replik řeči, kterou mezi sebou dvojčata Sandlerovi v mládí komunikovali. A vtipy antisemitické, rasistické a jim podobné se vůbec nepovedly, stejně jako nevtipný adoptivní indický chlapeček lepící si na sebe předměty. Přísahám, že jsem se ani jednou ani neuchechtl. Tak stupidní film nepamatuji. Zlatá Malina ho jistě nemine. Někdo může namítnout, že po technické stránce to nemělo chybu a nebylo poznat, že dvojčata hraje jeden herec, ale na to se nehraje. Důležitý je především obsah, a v případě komedie zvláště. Sandlerovi připadal život dvojčat nějakým způsobem vtipný, a proto se rozhodl o něm natočit tuhle otřesnou komedii. Kolik dvojčat však po zhlédnutí jeho opusu spáchalo dobrovolný odchod ze světa, se mně už zjistit nepodařilo, ale počet možná bude vysoký. Tahle komedie však ode mě získává nejnižší možné hodnocení. 0% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tohle nesmí nikdy nikdo vidět!" říká Al Pacino a já na to, že mně bylo až stydno, když jsem sledoval takového kanóna, kterak ze sebe nechá dělat vola. To Sandler je ocejchovanej už dávno, u něho mě bohužel nemá co překvapit, i když uznávám, že Jack a Jill nebyli dalek toho, abych šel do sklepa hledat černou vlajku. Doufám, že si ten pohár horkých malin všichni náležitě vychutnávají, osobně bych se přimlouval za to, aby dostali i přidáno. Jednu hvězdu za...šmankote, za co vlastně? Jasně, už vím - párkrát jsem se usmál, ale nechtějte po mně prosím vás, abych si tuhle splašku chrstnul na hřbet ještě jednou a pokoušel se v ní hledat čemu. Díky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hodnocení dosti bída, ale to mě nemůže odradit. Adam Sandler opět nezklamal a i když komedie je spíše trapná, tak jsem se smál po celou dobu. Al Pacino svým charakterem také přidal, každá role měla své. Příběh sice nebyl originální, spíše typický, ale to se čeká u komedie téhož typu. Happyend jak má být je také na místě, tak že není si na co ztěžovat. Občas člověk musí jít proti proudu.. 6/10 = 65% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama