Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (832)

Dever 

všechny recenze uživatele

Aj keď je Niki môj obľúbený herec, musím povedať, že v tomto naloženom akčnom béčku by som uvítal niekoho iného. Nie že by bol zlý, to vôbec nie, ale aby som dal filmu za 5*, to by musel obsahovať ešte niečo naviac. Krásna Amber Heard a Wiliam Fichtner parádne Nkimu sekundujú, no aj tak to stále nieje ono............. Soundtrack Michael Wandmacher : 1. Full Frontal Shotgun ,2. Milton ,3. The Accountant ,4. Palomar Motel ,5. The Iron Godkiller ,6. Burning Memories ,7. Checking Out The Hard Way ,8. Piper Rides Shotgun ,9. The Bridge ,10. Good Little Follower ,11. Let's Go For A Ride ,12. Eyes Wide ,13. Revolutions Per Minute ,14. I Never Get Curious ,15. A Door That Can't Be Closed ,16. Road Raging ,17. Webster ,18. Milton's Backstory ,19. All You See ,20. Mass vs. Acceleration ,21. Chevelle ,22. Walking Contradiction ,23. Roadblock ,24. G-Man ,25. Redline ,26. Say Thank You Or She Dies ,27. Not Of This Earth ,28. Grandaddy ,29. I'll Have That Beer, ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Zoufale ubíjející projížďka béčkovými klišé, která má hodně daleko k nabroušené jízdě, neboť jí po úvodních deseti minutách dojde dech, jenž bohužel nechytne ani díky vynikajícímu Fichtnerovi. Ten sice jako jediný pochopil, že hraje v totální srágoře, ale ani jeho Účetní není se svou rozkošnou porcí nadsázky samospásný, neboť hlavně v prostřední půlhodince nemá dostatečný prostor. Ten místo toho zabírá extrémně znuděný Cage, jenž se definitivně tváří ve všech filmech z poslední doby stejně, šukadelická, ale jinak vlastně nevýrazná Amber Heard, a záporácky nedomrlý Billy Burke, při jehož sledování máte dojem, že by mu nabančilo i šestileté dítě s nasazeným boxerem. To všechno by ale nebylo tak katastrofické, kdyby Lussier uměl alespoň trochu režírovat a psát, tj. nebudoval příběh o nesmrtelném hrdinovi, jehož stupidní jednorozměrnost umocňují onanistické 3D, šíleně pomalé tempo a jedny z nejhloupějších dialogů, jaké lze v tuto chvíli v kině slyšet. Trpěl jsem nemálo... obzvlášť když ani akční scény nestojí za moc. Onu patnáctiminutovou honičku, která by svou ideovou impotencí zabila i slona v říji, asi nedostanu z hlavy hodně dlouho. Takhle jsem se totiž nudil snad jen u podobně bídného Trona. P.S.: Ben Affleck by měl točit filmy ve 3D, třeba by si jich tuzemská pobočka Warnerů i všímala. P.P.S.: Chtěl bych poznat magora, co na tohle věnoval 80 mega, a vysmát se mu. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda (v tom špatném slova smyslu) s pekelným Nicolasem Cagem (v tom špatném slova smyslu) s pekelnou Amber Heard (v tom dobrém slova smyslu) a pekelným Williamem Fichtnerem (v tom pravém slova smyslu). Většina, především akčních scén postrádá jakoukoli vnitřní dynamiku, jsou špatně nasnímané a co je v podobném typu filmů nejhorší, jsou nudné. Formát 3D, který si Patrick Lussier osahal již v předešlém počinu Krvavý Valentýn, je jen přehlídkou signifikantních prvků vystouplých do popředí a není pojat komplexně, což na druhou stranu ale i chápu. Nicméně tento směr, kterým se Lussier vydal, představuje pouze slepou uličku a v podstatě už nenabízí žádnou další možnost, jak film 3D formátem obohatit. Doslova ďábelský počin, jehož béčková poetika je natolik konvenční, než aby film jakkoli obohatila a ten jako mnoho dalších Cageových výtvorů upadne po nějaké době v zapomnění. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zdrhnout z pekla se dá asi horko těžko. Za to palec nahoru. Cageovi se v zahřívačce před druhým Ghost Riderem ovšem na Zemi peklo rozpoutat nepovedlo a tak je třeba přečkat 100 nudných minut dlouhou honičku plnou tlachání a počítačové krve. Triky snad dělal někdo doma na koleně, soundtrack nevýrazný, stejně tak Cage. Tady už to není o palcích, ale hvězdičkách v hodnocení. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ve jménu Riviery, Chargeru a Chevelle pekelných, (k)ámen! ;o] . . . Noha Šejtanášova (byť v. z. "účetním") zase jednou zamířila (tentokráte pozor! - s dobrými úmysly!!!) k lidskému hmyzu, aby navrátila do lůna pekel mstivého nemrtvého tatínka, hledajícího u satanistické sekty chystanou úplňkovou obětinu coby sladké miminko své podříznuté dcery - a našinec hnedle pěkných sto minutek zírá civí, co to ejhle bylo za jízdu! Spousta bolestně rozkošných momentů s ustřelenými hnáty, rozjetými trupy i (h)různými dalšími ranami smrtelnými a tak, jiných efektních vizuálních efektů nevyjímaje - ale to je zase asi tak celý... . . . Takže poctivé tři hvězdy za tu čertoffskou >zábavičku< a taky za ty nádherné >vymuzglené< staré poctivé americké auťáky (ach mocnosti pekelné, jak tenkrát zněly ty motory!), jež jak vidno zatím nechrání žádná vlivná zájmová organisace tak jako kytičky či zviřátka... °-/ - - - P.S. A pokud máte doma original filmové dvd s filmem, dejte si jako nášup bonusy! Čeká vás mmj. milá >rekalupitace< všeho toho smrtelného kalupu... - - - - - Poprvé viděno 16.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 7448., komentář zde jako šestistýdevadesátý - 17.1.2013) ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Fichtner měl stejný styl obleku také v seriálu Útěk z vězení, tady se lišil fialovou kravatou. (Roman.Ticka)
  • Charger od Piper, který řídil John Milton, měl v registračce složeninu názvu filmu: DRVAGRY. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama