Reklama

Reklama

Země kůlů

  • USA Stake Land (více)
Trailer 2

Amerika, v minulosti vzkvétající země plná nadějí, je nyní uvalena do temnoty. Hospodářství se zcela zhroutilo, města jsou vyrabována a zemí se šíří chaos. Z tohoto popela kdysi vzkvétající země nyní povstal nový druh, upíři. V této temné době žije Martin, lovec upírů, který se snaží za každou cenu dostat na sever země do bezpečí. (PetriK12)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (376)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudná hovadina. Jako mnoha dalším zdejším hodnotitelům, mezi které patří především feťáci a zloději, ale to jsem odbočil. Zkrátka mi film svojí myšlenkou připomíná film Cesta, kde hlavní roli stvárnil Aragorn. Ovšem je tu jeden zásadní rozdíl, tento film je skoro nekoukatelný. Pouze hudba tvoří jakýsi malý zázrak vyčnívající nad zbytkem filmu. Herecké výkony, děj a další podobné nesmysly, které se mi nechce vypisovat se pohybují někde kolem venkovní teploty v Rusku. Bohužel ve zdejším hodnocení není možné zajít až tak hluboko do minusu. Udělím tedy hodnocení teplotě v Rusku nejbližší. ODPAD! Bál bych se potkat člověka, kterému se tohle snad jen ve skrytu duše upřímně líbilo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozný!! Teda takhle nasranej na nějakou novinku jsem nebyl ani nepamatuju!! Jako mě osobně nevadí vykrádání, remakování, opakování klišé atd. Ale co je moc, to je moc i na mě. A tady tohle je opravdu příliš!!! Pomalej utahanej děj o ničem. Postavy nesympatický, nezajímavý a otřesně zahraný. Akční scény hrozný, trapný, špatná choreografie a je jich málo. Přemrštěná stopáž, která mě úplně týrala nudou. Film se ubírá od ničeho nikam. Jeho trapná klišovitost, všechno zde už 100 x bylo, prostě nééé!! Takhle NE!!! To že někdo zaměnil "zombáky a nakažený" za upíry je snad ještě větší výsměch postapokalyptickým akčním dramatům než celej trapnej zbytek filmu... Tohle teda mi fakt nesedlo, je to kravina, nemá to žádnou hodnotu, v ničem!! Maximálně v maskách upírů ... ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nemalú chvíľu som sa rozhodovala , za čo vlastne tú 3ku dávam . Za opozeraný " cool kukuč " ? Za gore a doposiaľ nevidené , priam revolučné FX , či " napínavému " putovaniu krajinkou , ktorá je obšťastnená vampírskou epidémiou ? Snáď to malo nejaký iný námet , ako hodiť do koryta nič a očakávať silný cashback ? Alebo za nápadité akčné prekvapenia a inovatívnych vampírov ? EE !!! Ostal takto len silne nefunkčný Nick , ktorý Ma spoľahlivo unavil po polhodinke, Connora som prehliadla , takže nič z toho a tento x hodním len zbytočnosť ! Svojich divákov si to určite vyhľadá , agresorkou nie som - tak tá 3ka tam ostane. (aj za žáner samozrejme ). JFL to vystihol parádne ! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pěkná postapokalyptická a hlavně zdařila road-movie z upířího světa. Mistr a jeho učeň se filmovou milenkou Toma Cruise, co zestárla a stala se jeptiškou, filmovou dceru Bruce Willise, co otěhotněla a mnoho dalších žen a mužů, co se snaží přežít. Pak tu jsou muži a ženy, co jim to nepřeji a samozřejmě upíři. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JEDEME UŽ PŘÍLIŠ DLOUHO. NEVÍME CO SE NACHÁZÍ PŘED NÁMI, ALE VŠECHNO JE LEPŠÍ NEŽ TO, CO ZŮSTALO ZA NÁMI. SNAŽÍM SE O TOM PŘESVĚDČIT SÁM SEBE. ALE KDYŽ ZAVŘU OČI...... /// Kouzelný putování po ,,vybrabčený“ zemi s Mistrem, který je muž činu a jeho česnekovej olej má říz. TOHLE MĚ BAVÍ! Drsnej chlápek co toho moc nenamluví, ale libuje si, když přichází čas lovu. SMRT, KTERÁ MÁ ZUBY. Můžou zombíci ještě něčím překvapit? Oni možná ne, ale jméno režiséra si budu pamatovat. Výborný prostředí, super atmosféra, žádná zkurvená roztřesená kamera nebo debilní tma. Rozumnej film o zombie vampírech, apokalypse a touze přežít. Že to není možný? Dlouho mě nepobavil takhle dokonalej mix optimismu a pesimismu. Slovy Mistra (jinýho): ,,Tak tohle jsem opravdu nečekal“. Neznámé osazenstvo a takováhle paráda! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevěřím v monstra pod postelí. 2.) Vždycky jsem si přál zamáčknout zombíkovi víka. 3.) Pochopím, proč všichni chtějí do Kanady. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Zippo zapalovač, který používá Mistr (Nick Damici), je reklamní zapalovač Marlboro. (HectorHagman)
  • Dlhý luk, ktorý je vo filme použitý, vyrezal herec Nick Damici z dubového dreva, vo svojom dome. (Marceloo)
  • Ve scéně, kdy jde Martin (Connor Paolo) zachránit Bellu (Danielle Harris), udělá upír (kněz bratrstva) jizvu Mistrovi (Nick Damici) na levou tvář, avšak ke konci filmu je možné spatřit Mistra (Nick Damici) u zrcadla, kde si umývá obličej s ránou na pravé straně tváře. (Koman)

Související novinky

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

25.01.2015

Jim Mickle si dlouhodobě buduje pověst kvalitního žánrového režiséra atmosférických nízkorozpočtových filmů. Země kůlů, We Are What We Are a naposledy jižanská noirová kriminálka Cold In July ho… (více)

Reklama

Reklama