Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billymu je už sedmadvacet, ale pořád vyvádí jako puberťák. Řádí s kamarády, provokuje otce. Tomu ale jednoho dne povolí nervy. Chtěl sice synovi předat svůj podnik, ve zlosti však jmenuje svým nástupcem dosavadního viceprezidenta Gordona, protože nevěří, že by tuto práci jeho potrhlý syn zvládl. To se dotkne Billyho ješitnosti, a proto uzavře s otcem kuriózní sázku. Pokud znovu absolvuje všechny ročníky školy od první třídy až k maturitě tak, že každou třídu zvládne za dva měsíce, stane se prezidentem společnosti. Když neuspěje, funkci dostane Gordon. Billy se s vervou pouští do studia. První až čtvrtou třídu zvládá s přehledem. Poté přestupuje na střední školu, kde se stává cílem posměchu ostatních studentů. Na střední mu se studiem pomáhá jeho láska Veronica, ale škola ho čím dál víc nebaví. Rozhodne se tedy jednoho dne, že zůstane místo vyučování doma. Dokončí Billy výzvu a získá tím otcovu důvěru, rodinnou firmu a taky lásku krásné učitelky? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Bauer 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle je ta pravá komedie, které v žádném případě nechybějí vtipné scény a dobré hlášky. Každý musel někde začít a tato role dementa je jedna z důležitých rolích Adama Sandlera, kde předvedl, že dokáže být opravdu zábavný!!! To, že Sandler je sympaťák to už nebudu ani psát, protože to tak je. Docela mně zaujal scénář, jelikož to tu ještě opravdu nebylo. Filmy, jenž se točí kolem školy a kde se najdou teenageři mám opravdu rád, takže o proti novějšímu počinu Sandlera Mr.Deeds je tohle o mnohem zabavnější!!! Líbí se mi, jak skoro v každém filmu, kde hraje Sandler se vyskytne Steve Buscemi, i když v menší roli, tak je stejně skvělý!! Tuto komedii vřele doporučuji!!! ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že existujú trápne filmy, že sa na ich debilite až od smiechu chytáte za brucho, no toto je ten typ trápneho filmu, na ktorý sa pozriete a rozmýšľate, či je to vôbec možné. Humor tohto filmu sa mi teda vtipný nezdal a rovnako aj námet je stupídny. Avšak nepopieram, môže sa to niekomu zdať smiešne, no mne určite nie. ()

Reklama

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si zasloužil tak o 15% vyšší hodnocení, je plný absurdních vtipných scén stylu, který mám opravdu rád. Billy Madison mi příjde jako trochu odlišný od ostatních sandlerovek, vlastně ani nevím proč. Ale tak nebo onak ji považuji za nejlepší Sandlerův film a jediný kterému jsem dal 5*. Ano je tam spoustu absurdních a trapných scén, ale tohle je prostě super na film Adama Sandlera. ()

squawk odpad!

všechny recenze uživatele

Následující citát vystihuje můj dojem z celého filmu:"Mr. Madison, what you've just said is one of the most insanely idiotic things I have ever heard. At no point in your rambling, incoherent response were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points, and may God have mercy on your soul." ()

emjey 

všechny recenze uživatele

To je tak příšerný, až je to skvělý... Nikdy před tím jsem něměl touhu vidět Sandlerův film, ten člověk mi byl jako herec ohromně nesympatickej.... i tak, po prvním shlédnutí slabší 3*. Netrvalo dlouho a dal jsem tomu ještě šanci a musím jít s hodnocením nahoru. Je to film u kterýho se prostě bavim! "Stop looking at me swan!" ()

Galerie (26)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu hraje Billy (Adam Sandler) s dětmi ze třídy vybíjenou a vidíme, že Billy do dětí hází silně míčem. Adam Sandler skutečně házel míčem tak silně, jak jen to šlo. Výkřiky „au“, které můžeme ve scéně slyšet, jsou skutečné reakce dětí, z nichž mnoho při natáčení této scény plakalo, což způsobilo, že režisér musel jejich tváře „vystřihnout“, aby to na výsledném produktu nebylo vidět. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno