Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

castor 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to troškovina, ale česká kinematografie zoufale potřebuje schopné režiséry a scénáristy. Je to pořád dokola. Buď jsme svědky zoufale upocené tuzemské řachandy, nebo něčeho, co má slušně našlápnuto, ale nakonec to stejně z mnoha důvodů nevyjde. Těch, kteří se pak dokáží odříznout od všech těch promarněných šancí, je minimum. Šmídmajer s Mádlem mísí žánry, neví, kudy kam, nabalují zbytečné linie a doklopýtají do finále, které je stejně bezradné jako předešlé dění. Jako reflexe rychloobrátkové televizní zábavy slabé. Po jejich předchozí spolupráci na Probudím se včera jedno velké zklamání. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Nakopat celej filmovej tým do zádele. Hlavně v druhé půlce to chvílema nemělo hlavu ani patu. Nevydařený scénář, kde je vrcholem dialog postav ´´Kterou nohavici chcete ušít širší? Proč? No na jakou stranu si dáváte toho...´´auuu Postavy se chovali jak parta retardovaných někde na útěku z ústavu. Nikomu sem nevěřil ani za mák, nikdo tam nebyl skutečnej, krom hysterické Zuzany Bydžovské ze začátku. Neuvěřitelný sebemrskačský product placement ani s nadsázkou neberu..to jsem snad neviděl ani u Magnuska. 10% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi první český,každopádně guilty pleasure jako prase...Mádl to ve svém scénaři myslím celkem vystihl a tohle (ač možná nechtěně) je mnohem lepší parodie,než to co se za parodii opravdu označuje...nečekal sem to,ale fakt sem se nasmál ve všech těch scénách kdy se tvoří scénář podle ratingů,určuje se product placement atd atd....70% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pôvodná, tu neuvedená divadelná hra mohla byť - v závislosti na obsadení - výborná, ale vo filme sa zamýšľaný humor nedostavil, vtipy nefungovali a celý, nápadný a neotrelý koncept bol až prekvapivo premrhaný. CELEBRITY S.R.O. sú zapratané všetkým tým, čomu sa chcú akože vysmievať. Polovica filmu je iba veľmi zlá, tá druhá zlá absurdne, takže sa dá sledovať omnoho menej bolestivo. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po všech recenzích, které jsem četl a slyšel, jsem očekával strašnou srágoru, ale ono to tak hrozný není. Až na tu mafiánskou linku, která je vystřižená amerických béčkových komedií. Product placement se zde nabízel a zřejmě jde o jediný český film, kde je strašně okatý, ale scénář si s ním poradil. A slečna Horváthová? Hmmmm :). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama