Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

kajas 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra mohla být fajn. Vážně jsem chtěla ke všemu na obrazovce přistupovat pozitivně a ten nechutný product placement brát jako recesi (což asi částečně byla), ale provedení prostě pokulhávalo. Neseděl mi ani Mádl, ani jeho slovenská nanynka a už vůbec ne Kaňkovský. Pochválit snad můžu jedině výkon Vilmy Cibulkové, která by si zasloužila lépe napsanou roli v lepším filmu, a taky Holinywood, to byl dobrý vtípek. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po všech recenzích, které jsem četl a slyšel, jsem očekával strašnou srágoru, ale ono to tak hrozný není. Až na tu mafiánskou linku, která je vystřižená amerických béčkových komedií. Product placement se zde nabízel a zřejmě jde o jediný český film, kde je strašně okatý, ale scénář si s ním poradil. A slečna Horváthová? Hmmmm :). ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějích filmů posledních dvou let. Námět je celkem dobrý, ale po první třetině, která je svižná a zábavná z toho v další třetině začne být celkem opakující se a nudná zábava a poslední třetina, kdy je hlavní hrdina přesazen dějově na Slovensko v programu na ochranu svědků, tak to je jako by ty první dvě třetiny filmu úplně odstřihli a začalo se jiným filmem, kde jsem si nejvíc zapamatoval tu trapárnu režírování pohřbů, co mi přišlo vyloženě ubohý. Mádl hraje dobře, ale naprosto famózní je Cibulková a i minimalisticky Jašków. Monika Horváthová je sympaťanda. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to prachobyčejná romanticky nadchnutá komedie z laciné produkce televize Prima, ale snaží se zaujmout tak netradičním prostředím, až mi vlastně nikterak nevadila. Mádl se už objevil v lepších filmech, s krásnou slovenskou múzou Horváthovou mu to ale svědčilo jako se snad žádnou jinou partnerkou z předešlých komedií. Stačilo vidět jednou, netřeba ovšem shazovat do podhodnocených čísel. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mádl asi zešílel. Po příjemném Pojedeme k moři natočil něco co bych nazval smrtící koktejl žánrů. Po relativně zajímavém začátku, kdy jsem si myslel, že si scénář utahuje z nekonečných serošů a PP film ze satiri přejde k mafiánské zápletce a pak už se člověk jen diví. Scénbky s mafiány střídají milostné momenty (ne nemyslím teď onene seriál jehož sledovanost měla stoupat) abychom se ocitli kdesi na salaši na Slovensku ve skanzenu lidových staveb. jen co divák rozdýchá první funus už se ocitá s hasičskou tatrovkou na konečné metra v Praze aby celý tento komediální nesmysl na sebe nabaloval další a další přiblblé zápletky. Tohle bylo opravdu špatné a pokud tím Mádl s Hudským zamýšleli sdělit něco závažného divákovi, pak to sorry. S českou komedií je to opravdu špatné. Jirko, tohle byl hodně krok zpět ! Jediné co zaujalo byla hezká modrooká a neokoukaná Horváthová a asi dvě vtipné hlášky padlé ve filmu. To je tedy sakra málo. Jedna noha je tak akorát. * ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama