Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 142)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už je to tak - keď si Ben chce zahrať v dobrom filme, musí si ho napísať aj zrežírovať. Objektívne nemôžem dať vyššie hodnotenie, pretože to proste nie je "oscarový materiál", ale ako ideálny divácky film pre ľudí, čo sa chcú v kine dobre inteligentne pobaviť a tie digitálne obludnosti ich už nebavia, je to vlastne dokonalé a u mňa zápis do tohtoročnej TOP 5. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skeleton s ákáčkem se vydal na cestu z města, neboť již nepovažoval za bezpečné loupit v rytmu všemocného květináře, který odmítl ukončit pracovní poměr dohodou. A mě to tedy bavilo. Příběh je příjemně nepředvídatelný, napětí si moc odpočinku nedopřeje a kdyby slečna náhoda nemusela párkrát vstoupit do děje, tak bych s tou pátou hvězdou neváhal. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Někdy se musíš srovnat sám se sebou..... Napsat něco o tomto filmu ve stručnosti je takřka nemožné. Stejně jako od něj očekávat jednoduchej tah ,,na branku“. Než se tady začne pořádně ,,skórovat“, trvá to asi tak hodinu a půl. S krátkýma přestávkama, který jsou výborný, ale stejně jako ve škole – krátký! Nejsem příznivcem povídání o věcech, který by se měli ukazovat. Byť je to ze života. A TOHLE ze života je! Ale mám rád delší verze filmů, a teď nevím, jestli jsem TADY neudělal chybu. Tohle totiž dlouho nemá dramatický náboj. Ovšem na akční scény budete chvilku vzpomínat. A fandové těch filmů, ve kterých se nemůžete rozhodnout, jestli držet palce zločincům nebo poldům budou vrnět blahem. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Potřebuju vidět perfektně připravený loupeže. 2.) Zajímá mě, co jako první udělá bostonská policie, když je nahlášena loupež. 3.) Zajímá mě, jestli je B.Affleck lepší herec nebo režisér. PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bezchybně seřízené (a vyřízené) kriminální drama, odehrávající se v ’Mecce zlodějů hotovosti’ - k Bostonu přiléhajícímu Charlestonu. Naším středem zájmu je čtyřčlenný mini tým lupičů, který upoutá pozornost FBI a od té chvíle se hraje na kdo s koho. K průběhu: akcí je akorát (celkem tři), ale spolehlivě jsem držel pozornost i během kecání. Hlavní hrdina, Affleck starší, je výborný. Nevím jak to Ben dělá, on vlastně nijak vyloženě herecky neexceluje, ale přesto dokáže bez problému na svých zádech, svým charismatem, utáhnout celý film. Osobně jsem fakt rád, že tentokrát obsadil sám sebe a ne bratra... A je to jeho film, on ho současně i spolunapsal a zrežíroval, k čemuž také není co vytknout. Naprosto sebejistá a přesvědčivá práce. Prostě THE TOWN - stoprocentní Ben Affleck. I ten ’herecký zbytek’ ale zaujal, od větších po menší leč důležité role. No bravo, žral jsem to od začátku do konce. / Člověk s ním může splynout sebevíc, ale stačí zaváhat a město se ve vteřině obrátí proti vám... "You know, people get up every day, tell themselves they’re gonna change their lives… They never do. I’m gonna change mine." ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Patnáct let jsem musel čekal, než se po filmu Nelítostný souboj objevil další pořádný kriminální thriller plný akčních scén a honiček při kterých vám tuhne krev. Ben Affleck potvrzuje svoje režijní kvality a ukazuje, že umí i hrát. Jen doufám, že Benova kvalita dalších filmů nebude klesat. Jedno musím Affleckovi nechat. A to je výběr námětů k jeho filmům. Ma dobrý vkus. Krimi mu jde, schválně jestli zkusí i jiný žánr. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (30)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 92,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 154 mil. (NIRO)
  • První verze filmu, kterou Ben Affleck (Doug MacRay) ukazoval producentům, trvala 4 hodiny. Takto dlouhý film by ale u diváků neobstál, proto jej Affleck za tři dny sestříhal na 2 hodiny a 50 minut. Tato verze prošla sice i u producentů, ale stále byla příliš dlouhá, proto byl film nakonec zkrácen o dalších téměř 50 minut. (HellFire)
  • Zbraně Dougieho (Ben Affleck): H&K HK416, H&K UMP, Glock 17. Zbraně Jema (Jeremy Renner): AKMS, AKMSU, H&K 416, M4A1, H&K USP Compact, Ruger P-Series, Intratec Tec 9. Zbraně používané Adamem Frawleym (Jon Hamm): Remington 870, Glock 17. (Cocacolix)

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Reklama

Reklama