Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (296)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ošetřovatel v místní Zoo, Griffin Keyes (Kevin James), to se ženami moc neumí. Naposledy, když požádal svoji přítelkyni o ruku, vše dopadlo totálním fiaskem. Nyní po pěti letech mu jeho bývalá přítelkyně hodlá dát novou šanci. Když zvířata v Zoo vidí, jak se Griffin trápí tím, aby něco nepokazil - rozhodnou se mu pomoci... Tak nevím, celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval něco, co už jsem viděl. A ono opravdu - Frank Coraci si vypůjčil příběhy z několika podobných filmů (Dr. Dollitle, 50x a stále poprvé, ..), nějak je splácal dohromady a čekal, že se diváci umlátí smíchy. Celkově jsem se za celý film zasmál sotva jednou (a to ještě při pidiroličce Thomase Gottschalka) a jinak jen nevěřícně koukal, co někteří považují za zábavné. Kdyby alespoň zvířectvo mělo nějaké vtipné průpovídky, ale vsadit karty na čůrání s vlky či rodinnou hádku ve lví rodině - nevím nevím. I to velké překvapení bylo jasné zhruba od půlky, a jen jsem čekal kdy si to uvědomí taky hlavní hrdina... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvířecí komedie o zaměstnanci zoologické zahrady, který dokáže mluvit se zvířaty. Zní to jako ohrané téma pro rodinné komedie. Konec konců to tak je, ale celý film je pojatý modernějším způsobem, proto se mně místami stávalo, že jsem se docela bavil. Nebylo to sice na úkor herců, ale samotných zvířat. Opice byla suverénní, ti dva medvědi tvořili skvělou dvojku stále se hecujících bratrů, ale kdo vyhrál na plný čáře, byla gorila, která brutálním způsobem dokázala zapařil v baru :-) Prostě ty zvířata mě dokázaly bavit po celou dobu, proto jsem v podstatě spokojenej. Kdo ale nemá rád filmy tohoto typu, raději, ať se mu vyhne. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dr. Dolittle mně tedy bavil mnohem mnohem víc, má pro mě nádech jisté kultovnosti; že jsem viděl Ošetřovatele, toho si naopak už do týdne nebudu vědom. Ano, je možno spekulovat, že za to může to, že jsem ho viděl, když mě bylo deset, či jedenáct, či dvanáct, či třináct... to jsou však spekulace, do kterých se nechci pouštět; abych mohl rozčísnout, jak že to skutečně je, musel bych si zopakovat Dr. Dolittla, do čehož se mně upřimně řečeno zas tak moc nechce - mluvících zvířátek bylo pro tento rok ažaž. ___ Griffin je bezpochyby slušný člověk, nejsem si však jist, zda si zaslouží svůj happyend. Vždyť ten chlap bral vážně i ty nejhloupější rady: pro mě nepochopitelně uspěl s radou, že tu, kterou miluješ, musíš střídavě ponižovat a střídavě chválit (cukr a bič?); lví láska (alespoň ta hollywoodská) se možná odehrává v pohybu od extrému k extrému, ta opravdová však musí být jinde... 40% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno