Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (298)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ošetřovatel v místní Zoo, Griffin Keyes (Kevin James), to se ženami moc neumí. Naposledy, když požádal svoji přítelkyni o ruku, vše dopadlo totálním fiaskem. Nyní po pěti letech mu jeho bývalá přítelkyně hodlá dát novou šanci. Když zvířata v Zoo vidí, jak se Griffin trápí tím, aby něco nepokazil - rozhodnou se mu pomoci... Tak nevím, celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval něco, co už jsem viděl. A ono opravdu - Frank Coraci si vypůjčil příběhy z několika podobných filmů (Dr. Dollitle, 50x a stále poprvé, ..), nějak je splácal dohromady a čekal, že se diváci umlátí smíchy. Celkově jsem se za celý film zasmál sotva jednou (a to ještě při pidiroličce Thomase Gottschalka) a jinak jen nevěřícně koukal, co někteří považují za zábavné. Kdyby alespoň zvířectvo mělo nějaké vtipné průpovídky, ale vsadit karty na čůrání s vlky či rodinnou hádku ve lví rodině - nevím nevím. I to velké překvapení bylo jasné zhruba od půlky, a jen jsem čekal kdy si to uvědomí taky hlavní hrdina... ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutní zlo, které snad nemá ani cenu komentovat. Hlavní hrdina v podání Kevina Jamese je absolutní "kokot" (musím použít tohle slovo) a člověk se nestačí divit, že ty ženské se s nim vůbec zabývají. Vtipy jsou jen trapné a trapnější, o lacinosti a prvoplánovosti se vůbec nezmiňuju. Proč je to dabované, netuším, protože na děti je zápletka moc složitá a nepochopitelná, pro dospělé zas šíleně nudná a ubíjející. Jestli jsem se dvakrát pousmál, je to hodně. Hvězdičku dávám jen za hudbu a občas vtipnou opičku, jinak by to byl absolutní odpad. Nikdy víc. 20% ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád filmy typu " Dr. Dolittle " a herce K. Jamese ( Policajt ze sámošky ), tak se mu tento film bude líbit. Není to žádné veledílo, ani super vtipná komedie, ale rodinný, nenáročný film. Pokud by existovala ZOO s mluvicími zvířaty, tak bych byl určitě mezi prvními, kdo by se do ní šel podívat. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kevin James mě oslovil svou komičností a pohybovým talentem už ve filmu "Hitch: Lék pro moderního muže", takže tentokrát mě taky nezklamal.. Příběh provařenej, hlášky přibližující se trapnosti, ale roztomilý hlavní hrdina, okouzlující zviřátka a milá Rosario Dawson z filmu "Sedm životů" to prostě zachránili :-) Příjemný relax.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dr. Doolitle by čuměl. Naprosto primitivní nenápaditá komedie, která cílí jen na ty nejmenší diváky. Kevin James se ze sympaťáka z Hitche začíná pomalu ale jistě přetransformovávat v nesnesitelného blbečka, jehož komika se skládá pouze z pádů, poskakování jako debil a chcaní na vlka. Naštěstí je tady sympatická Rosario Dawson a některý scény jsou tak blbý až jsou dobrý (gorila ve friday´s). Jinak ale nic pro starší 15 let, i když pořád o několik galaktických vesmírů lepší než Chlupatá odplata s Fraserem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama