Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (298)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale sliboval odlehčenou romantickou komedii. A byla jsem i docela smířená s tím, že to dokoukám.........do té doby, než začla mluvit zvířata. To pak bylo to pravé WTF a přemýšlení, jak slušně zmizet. Když jsem ale přijala, že jde spíš o rodinný film, pohodlně jsem se usadila a užívala si pohled na nádhernou Rosario Dawson a pár vtipů (asi 3 byly opravdu vtipné). Pokud máte rádi rodinné filmy s mluvícíma zvířátkama, Ošetřovatel není špatná volba. Já díky Rosarii a scénce s mytím vlka dávám nadmíru štědré hodnocení. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)

Reklama

Reklama