Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem podprůměrná romantická komedie, která nemá moc čím zaujmout. Mezi Justinem a Drew to moc nefunguje, tempo je pomalý a příběhově se z toho dalo udělat mnohem víc. Aspoň, že ty vedlejší postavy jsou celkem vtipný a hlavně Longovi kamarádi docela pobaví. To je ale na romantický film docela málo. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Moje modrý koule mají naběhlý žíly, a dám si ptáka do svěráku. Miláčku, já ale nechci bejt zasraná od toho modrýho svinstva.." Asi stačí, český dabing se mimořádně "povedl", ale na jeho obranu, tentokrát asi nebylo kde brát. Drew Barrymore by měla vzpomínat na Music and lyrics a už nikdy v ničem podobně žánrově laděném nehrát. Má to dobrej konec, ale zabijte Zdeňka Mahdala. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vztah na dálku je vždy vellkou zatěžkávací zkouškou pro každý pár. I když se dva lidé milují sebevíc, tak ani velká láska nemusí stačit k tomu, aby se povedlo vztah udržet. Tato romantická komedie krásně popisuje, jak a v čem může být vztah na dálku náročný a jakou zátěžkávací zkouškou vztahu se může stát. Musím říci, že tuto romantickou komedii řadím k těm lepším, zajímavějším a originálnějším filmům v tomto žánru. Je zde sympatický ústřední milostný pár, přičemž Drew Barrymore je okouzlující jako vždy a Justin Long je pro mě příjemným překvapením, jelikož si nejsem vědom, že bych ho někdy viděl v nějaké větší roli. Co se týče děje samotného, tak ten mě dokázal rozesmát hned několikrát, například takový sex na kuchyňském stole a následná večeře podávaná na tomto stole patří určitě k těm vtipnějším scénám, které jsem měl to štěstí ve filmech vidět. Neříkám, že tahle romantická komedie vás posadí do kolen a že uvidíte něco, co jste ještě neviděli, ale určitě se jedná o jednu z těch lepších romantických komedií, které jsem měl tu čest vidět. A z toho důvodu také hodnotím nadprůměrně v podobě čtyř hvězd. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

V podstatě OK. Drew je roztomilá, Justin v poho (pro dámy: a asi zavítal i do posilovny) a byť jde o zcela zbytečnou a šablonovitou romanci s nádechem "pravdy o vztazích na dálku", která se i trochu vleče, po skončení zůstanou v hlavě vlastně jen slušné vtipy a poslouchatelný soundtrack. Na jedno podívání neškodné... 5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama