Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každá zajímavá nemoc by měla mít svůj film a tak se ho dočkala i prosopagnosie. Taková obličejová slepota je zkrátka chuťovka, při které bych se asi zbláznil, když bych v televizi nerozeznal Ronalda od Messiho, ale pak bych si bystře všiml drobných detailů, jakými jsou rozdílná barva dresů či inventární číslo na zádech a vše by se v dobré obrátilo. Horší však je, že mne ten film zkrátka nebavil a dost mne otravovalo, že slečna nemocná si nedokázala pomoci s identifikací osob ani za pomocí hlasů či vůně a takovou abnormalitu by vyřešil snad jedině Dr. House zasunutím teploměru do rekta. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film s Milou kterej se objevil z ničeho nic mě hodně překvapil. Příběh byl sice už zfilmovanej několikrát ale tahle verze se mi líbila hodně. Už jen to měnění obličejů bylo parádní. Jen škoda že jsem věděl kdo je vrah po první půlhodině. Nicméně Mila mě přesvědčila že hrát umí, tady byla taková civilní a při tom poměrně sexy. Shanks a McMahon hrály taky celkově slušně, jen škoda toho finále který bylo zase plný klišé. Nicméně já si nemůžu stěžovat už jen kvůli tomu že ten film se prostě objevil z čista jasna bez větší reklamy.(nebo jsem jí možná jen zaspal). ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý thriller s neotřepanou zápletkou a zajímavým konceptem. Milla Jovovich hraje ženu, která se stane svědkem vraždy hledaného sériového vraha a při útěku před ním padá do řeky. Při pádu si poraní hlavu a po probuzení zjišťuje, že její mozek utrpěl velký otřes a poranění, díky němuž není schopna rozeznávat tváře ostatních lidí i svou vlastní. Tváře si pamatuje jen po dobu, kdy je má v dohledu. Toho využívá vrah, který se snaží dokončit, co započal. M. Jovovich zahrála perfektně a z jejího projevu je cítit frustrace, beznaděj a deprimující snaha se opět normálně zařadit do společnosti. Určitě jde o jeden z lepších thrillerů, který najde své fanoušky. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Má to slušné tempo, napínavé pasáže, zopár originálnych nápadov a sem-tam sa Milla dokonca snaží hrať. A na rozdiel od filmu Premena, toto sa aspoň nesnaží vydávať za umenie. Len fakt trochu škoda toho scenára, pretože je fakt jednoduchý. Ale mám nato pekné spomienky, lebo mi to odporučil niekto, na kom mi záležalo a keď nato narazím, tak si vždycky spomeniem. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý a Milla hraje výborně, tím ale pozitiva končí. Film se mi ztrácí ve změti jiných, stejně jako se Mille ztrácí tváře před očima. Stejně jako se ona zorientovala na jedné jediné tváři z mnoha tím, že byla něčím výrazná, jsou výrazné momenty ve filmu důvodem, proč si je pouštíme znovu. Faces in the crowd je nemá a proto už jsem na něj téměř zapomněl. Navíc je mi Julian McMahon extrémně nesympatický a sledovat ho jako hlavního hrdinu je pro mě mučení:) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama