Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Skoro až TV príspevok do filmografie M.Jovovich , ktorú obdivujem skôr ako človeka , nie ako herečku. Neuveriteľne zbytoćný snímok , akých zhliadneš na monitore milióny. Milla , v úlohe učiteľky ( aj producentky filmu ) sa stane svedkom podrezávačky pri sexy hrátkach a vďaka " prosopagnosii " vlastne celý ten filmový prefabrikát vznikol. Ona totiž nerozpozná tvár vraha , takže celú minutáž sa to rieši. Keďže Mi bolo jedno , ako to dopadne , spadnem na 2ku. Tie investigatívne vyšetrovania , zisťovania a tápania idú totiž mimo Mňa. Napnutá som bola akurát - ako to dlho ešte potrvá ?Mohutne nepresvedčivý snímok. Milla potrebuje do ruky mačetu a ohodiť sa dotieravou zombie bandou - toto je však " wrong way " ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle mě moc nebavilo. Bohužel. Nejde vyloženě o špatný film – má to i zajímavou tvůrčí myšlenku, ovšem to celkové zpracování…Byla tu navíc spousta míst, která nudila. Nejvíc bych ocenil větší počet mrtvol, když už si s ní sériový vrah chtěl hrát jako kočka s myší a ona ho nebyla schopná poznat. Jenže to by musel mít režisér větší koule. Místo toho jsme co chvíli v nemocnici, nebo na diskotéce – která má sloužit jako zásobárna potencionálního mrdu pro dvě již lehce přestárlé kamarádky hlavní hrdinky. Ale tak po pár panácích a trošce představivosti se do toho ještě dalo jít. Sarah Wayne Callies byla za dob Útěku z vězení celkem pěkná, no…Tahle kriminálka prostě promarnila svůj potenciál a ten guláš ve ksichtech či zabití mimo záběr kamer – smůla to už dneska moc lidí neokouzlí…50% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

... SÉRIOVÝ VRAH ZNÁMÝ TAKÉ JAKO "MASTURBUJÍCÍ FŇUKNA JACK“ I NADÁLE TERORIZUJE OBLAST EAST SIDE....... /// Tejden v komatu jako trest za debilní vyzvánění mobilu při setkání s šílencem roku – asi klika. Trpět PROZOPAGNÓZIÍ (možná taky klika, když se kolikrát dívám kolem sebe...) může bejt (občas) k nasrání. Zvlášť, když je Anna jediná, kdo ,,malíře úsměvů od ucha k uchu“ viděl v akci (a přežil). Všechno celkem fajn funguje cca 40 minut. Baví mě spolu s ,,ní“ vidět jiný tváře a čekám na další překvapení. Tím je podivně provedená vražda a romantika 40cátníků (nic ve zlým, ale ,,nefunguje TO“ mezi nima...). Připadá mi, jako by ze sebe najednou začali dělat idioty, jen aby vypointovali pointu. Tý, ale chybí uvěřitelný napětí, protože stejně jako Marfuška nikdy nebude carevna, Milla se nestane charakterní herečkou. A řekl bych, že navíc prošvihne i policajtskej ples. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Závidím lidem raka. Mám obličejovou slepotu. 2.) Zajímá mě, proč Milla prošvihne policejní ples. (Proč Marfuška nebude carevna (už) vím). 3.) Thx za titule ,,ni.na29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

U Milly Jovovich mě takový film jako je tento vůbec nepřekvapuje. U ní jsem si zvykla už téměř na cokoliv. S podobným nápadem si pohrává film Proměna, i když v Mlliině případě jde o trošku něco jiného. Trpět tím, čím trpěla Milliina postava, tak by mě určitě odvezli rovnou do Bohnic a nechali si mě tam pěkně dlouho. Samozřejmě ona za to nemohla. Nějak nechápu žánrové zařazení horor. Vždyť se tady nic děsivého nedělo a ani se tu nepohybovaly nadpřirozené bytosti. Tohle je jen obyčejný thriller s vězdou v hlavní roli. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Někdy už od prvních minut poznáte, že tento film nebude váš šálek čaje. Že tvůrce vypráví způsobem, který vám nesedí. Vidíte díry ve scénáři, některé okamžiky se vám zdají být nevěrohodné... . Nebo vám třeba nejsou sympatičtí herci. Dokonce se mi díky nějaké podvědomé averzi, zdála za vlasy přitažená i prozopagnózie, kterou hlavní hrdinka trpěla. Přitom obličejová slepota je regulérní porucha a vše co o ní zaznělo je pravda. Ovšem to, jak s ní bylo v rámci příběhu naloženo... součásně hrdince pokleslo IQ o dvacet bodů a ohluchla? Opravdu by člověk nikoho nepoznal ani podle hlasu, gest, smíchu...? Přesto se našlo pár zajímavých okamžiků a místy se povedlo navodit i správnou atmosféru. Takže jako thriller to místy fungovalo vcelku dobře. Jenže Tváře v davu je strašidelně špatná kriminálka. Film dojíždí na paskvilózní a hloupý scénář, který solidní napětí srazí romantickou vsuvkou, nebo nějakou nedomyšleností. Celé vyšetřování, vrah i detektiv...to vše působí jako psané žákem osmé třídy. Postavy se chovaly nesmyslně. Závěr je pak vysloveně otřesný. Jak chcete hodnotit film, ve kterém 50% bylo solidních a zbytek stál za nic? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Anne (Milla Jovovich) je diagnostikovaná prosopagnóza, známa aj ako „tvárová slepota“, pri ktorej je schopnosť rozpoznávať známe tváre, vrátane tej vlastnej, narušená, zatiaľ čo ostatné aspekty vizuálneho spracovania (napr. rozlišovanie predmetov) a intelektuálne fungovanie (napr. rozhodovanie ) zostávajú nedotknuté. Neexistujú zatiaľ žiadne široko akceptované spôsoby liečby. Zo známych hereckých osobností ňou trpeli Alan Alda, Stephen Fry, Joanna Lumley, Brad Pitt, ale aj napríklad Victoria, korunná princezná Švédska či Steve Wozniak. (Arsenal83)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama