Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A prdelka přestala rozpoznávat nejen tváře, ale i hlasy. Možná by to dopadlo líp, kdyby přišla o zrak úplně, pak by jí třeba došlo, kdo je vrah a člověk by nemusel dvě hodiny čumět znuděně do blba a chválit filmaře za to, že alespoň Mille nechali ten její roztomilej ksichtík po celou dobu filmu. Bez ní by tenhle béčkovej skvost měl asi stejnou hodnotu jako reklama na vložky, alespoň přesně tak funguje, může být sebelepší, ale jak zjistíte, o co že jde, dál už vás nezajímá. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, i když nějak nechápu, jak se mohli tvůrci s touhle látkou pustit do téměř hodinu a tři čtvrtě dlouhého thrilleru. Napětí by se muselo brzy vytratit, film by se stal rozvláčným a nudným. A jaké překvapení, ono k tomu skutečně došlo. Milla tady nezachrání ani prd a závěr rozhodně není z těch, které vám vyrazí dech. ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

O jednu hvězdu méně než bych normálně hodnotil za to, jak dle mého dobrý námět a potenciál filmu neuvěřitelně pohřbili... Z tohodle se dala vymačkat více. Škoda, že pozorný divák hned od začátku zná totožnost vraha a pak jen čeká, kdy ho konečně odhalí...moc dobře jsem nepochopil, proč ho nepoznala po hlase...románek z detektivem úplně k ničemu a závěrečný souboj úsměvný až hanba... Škoda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoc, ale mě Faces in the Crowd náramně bavil. Samozřejmě díky skvělé Mille Jovovich, protože ona je jako herečka fantastická. S takovým tématem jsem se ještě nesetkal a rozhodně zajímavý nápad. I tak se tento snímek nedá brát jako horor, ale spíše krimi/thriller, tak aby někdo po zhlédnutí nebyl zklamán. Já jsem od toho čekal dost a dostal jsem ještě víc díky převapení, které mě čekalo. Málo které krimi zaujme tak jako toto. Hudba, atmosféra a herecké výkony všech postav skvělé. K úplné dokonalosti něco málo chybí, ale i přesto kvalita.. 8/10 = 85% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

"This-type-of-movies-blind!" Podle nosa poznáš kosa (přinejmenším Barbru Streisand), ale co když by to najednou nebylo možné? Faces in the Crowd je podivný film, který snad musel propadnout časoprostorovou trhlinou přinejmenším z roku 2000, kdy se kiny proháněl Keanu Reeves v podobně (ne)atmosférickém thrilleru Sleduje tě vrah. FITC je tak další hororový přírůstek bez výrazu, který se ztratí v záplavě ničím nevyčnívajících rádoby detektivek se silnou ženskou hrdinkou v hlavní roli. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)

Reklama

Reklama