Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ach bóže. Po Shrekoledě další travestie, tentokrát s ruským přízvukem hovořícími soby a Santou, co ztratil paměť (sakra, vždyť zrovna včera jsem viděl pět minut čehosi hraného s tou samou zápletkou... kdyby se radši inspirovali Billy Bob Thorntonem a jeho Santou co chlastá a s oblibou provozuje anální sex...). Tenhle kraťas je jeden velký pastiš vykrádající Peter Pana a (proč mě to nepřekvapuje) nejslavnější citát z Casablanky, musím mu ale přiznat to, že to ubíhá docela svižně a jako půlhodina mi to nepřišlo. A Jelimána nedabuje Sacha Baron Cohen. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dej je zasazenej nekam mezi prvni a druhej dil a nejde tu o nic jinyho, nez dorucovani darku misto Santy, coz uz tu bylo nekolikrat. A tohle neprinasi nic moc novyho, akorat tu jsou proste stary znamy postavy, infantilni vtipky a cely je to jeste jednodussi nez celoveceraky. Nicmene tech 20 minut je to docela zabava a sceny se Santou jsou fajn. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Mám ráda animované vánoční pohádky/filmy. Ale Madagaskar mi nějak nepadl do noty. Přišlo mi to celé takové tlačené na sílu. Zvířátka doručují dárky místo Santy a ukáží se jako nesobecká stvoření, když si vyberou návrat na ostrov. Celé je to takové příběhově chudé. Ale nejsem cílovka, pro děti milující tuto sérii to bude zřejmě fajn. Já bych si speciál představovala víc propracovanější a klidně i s delší stopáží. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celé univerzum Madagaskaru je kromě jedničky jeden velký omyl, který zachraňují leda tak tučňáci. Ani vánoční speciál není o nic lepší a svou "kvalitou" nedosahuje ani průměru, což u animáku považuji za velký průser. Jednoduše, kde není pořádný scénář a opravdový zájem o diváka, nemůže být ani relativně dobrý výsledek. 35% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama