Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 219)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

První série vynikající, druhá rozpačitá, u třetí jsem to raději utnul hned zkraje, abych nemusel jít s hodnocením dolů. PS: Musím pochválit Radka99 za vcelku výstižný komentář. Chlapec ušatá učitelská, jak často bývá vedle jak ta jedle, tady se téměř pochlapil. Možná bych mu výjimečně dal i za jedna. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chytlo mě to hned od prvního dílu, což jinak můžu říct o málokterém seriálu. Perfektně napsané, obsazené a zahrané postavy (Sheehan jako hypervulgární prudič Nathan ruluje) a geniální koncept, kdy po záhadné superbouřce má superschopnosti snad polovina lidí v okolí, což postupně vyplouvá na povrch za správného mrazení v zádech. A světe div se, nikdo neuvažuje o obtáhlém barevném trikotu s emblémem a pláštěnkou a zachraňování světa. Je to nápadité, vtipné, napínavé až hororové a sexy. A dost tomu dává i to depresivní prostředí vylidněného brutalistního sídliště. Druhá série je stejně dobrá, ne-li lepší jako první, ale u třetí jsem nevydýchal tu otravnou náhradu za Nathana. ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po první sezoně: Už od začátku jsem měl na mysli pětihvězdičkové hodnocení, ale i s ním bývám často dosti benevolentní. Takže to upřesňuji: první tři díly bylo za "zábavných" 5* - druhé tři díly jsou za "geniálních" 5* :-). A jsem skutečně zvědav, jak se postavám podaří "malý zádrhel" z posledního dílu vyřešit ;-). EDIT: Druhá série neslevila z nastaveného kvalitativního trendu ani o píď a kromě předposledního "nevánočního" dílu byla možná ještě o kousek lepší. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

No ty krávo, zřejmě jsem jeden z mála, který nevlastní hi-tech TV, která vysílá podprahový signály a nebo snad mám v prdeli jen nějakej ten čelní mozkovej lalok, abych mohl ocenit pro mě neocenitelné a nepochopitelné! Nejsem žádná puritánská a bigotní vagína a šukat tam můžou pro mě za mě nonstop, britskej humor je taky ok, navíc překousnu i různý nesympatický tlamy, tak kde je problém, do hajzlu?!? Jak praví čsfd klasik, i ten sysel pro tumor mi úplně nechybí, ale možná je to právě proto, že jsem tam žádnýho sysla nezaregistroval a tudíž jsem zklamán a smuten, vnitřně rozerván a rozpolcen, krváceje ze všech tělních otvorů skrzevá absenci empatie a porozumění s olalokovanou většinou. Díky tomu, že si své postižení uvědomuji, dávám 1 hvězdárnu a vás prosím, mějte soucit s handicapovaným. EDIT: 14.3.2016 typyčo, on se pochcal a posral v nějaký x-tý sérii, bez ironie, začalo mě to bavit. Nerad si sypu popel na hlavu, nešť. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (39)

  • Nathan (Robert Sheehan) paroduje zpěváka Bona z U2. Jedním z prvních celovečerních filmů, v němž Robert Sheehan ztvárnil významnější roli, je snímek snímek Killing Bono (2011), hudební film o začátcích U2 a jejich konkurenční kapele. (Eržik)
  • V rámci 3. série byla kromě nulté epizody s názvem Vegas, baby (2011) odvysílána také webizoda Erazer, která se dočkala uvedení pouze na stránkách televizní stanice E4. (gogos)
  • V domě, kde se odehrává párty, vraždí zajíc, který odkazuje na videohru "Hotline Miami", v níž má hlavní hrdina stejnou masku. (Yoshitsune)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama