Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Ceres 

všechny recenze uživatele

The Green Eyed Monster - docela dobrá část 3/5, This Little Piggy - nic moc, i když na Jamie Chung se dobře dívá 2/5, Buyer´s Remorse - gay povídka, kromě scény se zabitím vačice totální fraška z pohledu gayů a výchovy adoptované holky 2/5, Kangaroo Court - odpad, Maneater - 1/5. Celkově nic moc a ztráta času. 25 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nepatří to mezi ty normální filmy, ale musím říct, páni, tohle jsem vážně nečekala. Ani bych neřekla, že to je komedie, spíš je to drama a to dost psychologický, jelikož v příbězích je buď smrt nebo blázen. Musím uznat, že mě film vážně příjemně překvapil i vyděsil zároveň, představa, že některý z těch lidí, existují i v reálném světě je děsivá. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Konečně skutečný důkaz o skutečném stavu Ameriky. Brenda dorostla, stala se psychoušem a s ksichtem jak pytlík od Mac Sračky byla asi tím nejlepším, co tu bylo. Buzny, co po pokusu o asimilaci divokého negřete, rezignují a pustí ho do lesa? Spratci, co doženou nešťastnou hispánku k sebevraždě? Čubka, co mrdá s negrem a pak si z hnusu nad tím, co udělala, podřízne žíly? Nebo snad perverzní kráva, kterou baví být znásilněná? Co bylo nejhorší? Asi všechno, je to totiž o United Shits of America, zemi neomezených sraček ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Jak bylo napsano na zacatku 5 tales of madness. Kazdy pribeh poukazal na jine. prvni pribeh me nejak moc neoslovil mozna proto ze byl prvni a nebo ze byl proste slabsi 3*, druhy pribeh byl hodne zajimavy 5*, treti pribeh myslel jsem ze se mi to zda ale ono ne sice byl slabsi nez druhy ale lepsi nez prvni 4*, ctvrty pribeh jakmile jsem slysel Blanca myslel jsem ze se divam na weeds 4* za hippies jinak bych dal za 3*, paty pribeh no stejne jako druhy zajimavy 5*. Takze suma sumarum 4*. takovy typ filmu neni zrovno moje gusto ale oslovil me uz trailer hlavne hudba v nem (Edvard Grieg In the Hall of the Mountain King) a cekal jsem a cekal. a dockal jsem se teto neotrele podivane. takze dobrou noc a bacha kam strkate prsty! ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí traileru je film opravdovým zklamáním. Jedná se ale o jeden z nejrozporuplnějších filmů, které jsem za poslední dobu viděl. První příběh je ještě zajímavý, kvalitní a koukatelný, ty další jsou už ale přehnané, bizarní, nechutné a nudné. Přes celé natěšení, které jsem k tomuto snímku měl, mě film bohužel nedokázal pohltit. Slabé 3 hvězdy stejně jako "Tom Riddle". ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama