Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Horor, který se netají kopírováním úspěšného snímku PA. Pár mrazivých momentů tu bylo, dokonce i jedna vychytávka ve formě zvonečků na vlascích. Každý ale musí uznat, že v globálu absolutně nic nového pod sluncem. Navíc konec byl dost odfláknutý, nikterak nevygradovaný a některá fakta nevysvětlená. Svou atmosféru to ale mělo a jelikož jsem fanouškem těchto filmů, nebudu tak zlý. 60% ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Found footage snímek, který používá všechno co fungovalo v Paranormal Activity a nepřináší nic nového, co by jsme už jinde neviděli. Kvalitu snímku zhoršují i slabé herecké výkony, odbytý závěr a u tohoto žánru už běžně se vyskytující nelogické chování postav. Přesto se pár scén, které dokážou strach vyvolat, najde. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně... Až do 01:01:43 jsem si skoro myslel, že by to mohlo býti autentické, jelikož mi to tak opravdu až přišlo... Nicméně v uvedeném čase, kdy v levém dolním rohu je viditelně ruka, které stahuje peřinu (jak se toto mohlo pánům tvůrcům stát, netuším), jsem byl na 100% ubezpečen, že je to nahrané... Ano ano, řekněte mi, že je to natočené v duchu Paranormal Activity, ale fakt to vypadalo jako pravda... :) Nicméně i tak to není až tak lepší než Paranormal Activity... Sice se tam děje více věcí, více lekaček, víc se u toho člověk dokáže bát atd... Nicméně některé scény tam býti opravdu nemuseli a rád bych se kouknul na film tohoto rázu, který by mne OPRAVDU dokázal vyděsit, i kdyby to bylo jenom nahrané... P.S.: Nechápu moc WARNING na plakátu... :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Toto je příběh Thomase Finleyho, který byl obviněn z několika vražd, mezi tím i své vlastní dcery. Thomas tvrdil, že to udělali démoni neznámého původu. Chvilku po svém zatčení, spáchal sebevraždu. Tento film se našel o rok později v podkroví rodinného domu. V poslední době se protrhnul pytel z těmito a podobnými snímky. Ve své podstatě jsou všechny na stejné brďo. Hudba žádná, kameraman nemůže pořádně ukázat, zda něco umí a herci musí vynaložit úsilí, aby nevypadali jako herci. Naštěstí jsou vybráni herci - neherci a tak se vlastně ani moc nemusí snažit. CHYBA VE FILMU - Okolo 87 minuty je tělo potřísněno velkým množstvím krve, ale při dalším záběru je vidět jen říznutí na těle a žádná krev.......... Líbí se mi, že tady si tvůrci konečně vyhnuli chybě předcházejících filmů a to, že neuvedli v závěrečných titulcích jména herců, kteří tam hrají. Dali tím filmu tu správnou dokumentární podobu. Film je lepší než Paranormal aktivity. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dovolím si jít tady proti všem a ač to sám nechápu, tak Paranormal entity je mnohem lepší a děsivější než Paranormal activity. O tomto snímku se moc neví a všude se mluví jen o "activitách", což není úplně dobře, protože v activitách se sem tam jenom pohne křeslo nebo záclona, ale tady si kamera mnohem víc hraje s nervy diváka a když už se jde na něco paranormálního, tak to stojí za to víc. Skutečně se jedná o děsivější, méně předvídatelný a postupně gradující příběh, který kdyby přišel jako první, tak je hitem! Jediném velikým mínusem je pro mě trochu nepochopitelný střih na konci. Nejdříve se normálně baví s vymítačem, nikdo nevypíná kameru a najednou je po všem. To jsem nepochopil, ale rozhodně je to lepší než Paranormal activity! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)

Reklama

Reklama