Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Hm ... tak to bylo řádné zklamání. Spíš než Paranormal Entity by se to mělo jmenovat PARANORMAL DEMENTITY. Napětí téměř nulové. Jenom samé heky, trapné zpovědi atd. Těšil jsem se až to skončí, a to mám PA rád !!! Jediné pozitivum bylo, že jsme mohli zahlédnout na 1 vteřinu prsa Samanthy ve vaně a potom ještě na konci, na trapném konci ... podotýkám. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Všichni neustále to je 2 activity a hovno koukaly jsme a opět takové jakože nic a nic se neděje a pak se to začalo pomalu a brutálně rozjíždět psycho strach všechno v jednom na plné obrátky. Co se tyče mladíka hodně odvahy měl což já bych asi nenasbíral konec podle mně mohl byt o něco světlejší něž tak tmavě skončeny a hlavně víc objasněný. Tyhle filmy jsou prostě best protože točíte a vesměs nevíte co po vás jde a kde to je a co se svámi stane. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuhle vykrádačku Paranormal activity viděl poprvé, ani mi moc nevadila celkem fatální nepůvodnost a téměř nulový příspěvek do pokladnice toho velmi úzkého žánru. Navíc v roce 2009 podobné filmy v podstatě začínaly. Ale když jsem to napodruhé dokoukal, nemoh jsem se zbavit dojmu, že krom pachutě revivalového odéru, ve filmu nenajdem navíc opravdu ani zbla oproti svému staršímu a slavnějšímu kolegovi. Nicméně ta scéna >SPOILER< se stopami na stropě mě solidně šokovala. Pro fandy žánru ale v podstatě standardní kousek... ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Found footage snímek, který používá všechno co fungovalo v Paranormal Activity a nepřináší nic nového, co by jsme už jinde neviděli. Kvalitu snímku zhoršují i slabé herecké výkony, odbytý závěr a u tohoto žánru už běžně se vyskytující nelogické chování postav. Přesto se pár scén, které dokážou strach vyvolat, najde. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nie až také zlé ako hovorí tunajšie hodnotenie. Atmosféra filmu je celkom slušná a vždy keď sa blížili nočné sekvencie naskakovala mi husia koža. Hlavné zlo bolo až neskutočne kruté a prenasledovalo hlavnú hrdinku kam sa len pohla. No chúďa dievča. Čo sa týka slabín snímku, sú to najmä nekvalitní, amatérski herci a chabá réžia. Ale viac sme zrejme od Asylum ani čakať nemohli. A mimochodom, Paranormal Activity som ešte nevidel... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama