Reklama

Reklama

Puppet Master: Axis of Evil

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve spojených státech uvažuje Danny Coogan o ukončení druhé světové války. Zjistí, že v jednom hotelu se zabil loutkář Andre Toulon a záhy objevuje bednu s vražednými loutkami. Zjišťuje však děsivé tajemství. Nacisté Max a Klaus spolu s Japoncem Ozim plánují útok na USA a poté, co Dannymu unesou přítelkyni Beth, je odhodlán udělat cokoliv, aby ji získal zpět a pomstil se.
Vražedné loutky se vracejí! Blade, Pinhead, Jester, Tunneler, Leech Woman, Six-Shooter, Oriental Puppet, Indian Puppet a nová loutka Ninja! (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Předposlední přírustek do loutkářské série se vrací na její počátek, a to konkrétně do období prvního dílu, z něhož si bere úvodní minuty. Následně pak pokračuje naprosto zbytečnou kapitolou o nacistech, japoncích a po válce prahnoucích bratrech. Samotné loutky se tu objevují opravdu jen sporadicky, a co je nejhorší, na jejich řádění dojde až v závěrečné čtvrthodince. A kromě toho, že jejich řadu obohatil nepovedený ninja a Toulon se změnil na Tulonga (zdravím Topra Harleyho), tak je to taky šílená nuda. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

David DeCoteau sa vrátil a to bez svojho podporného tímu prihriatých vlkolakov, upírov a lesbických čarodejníc. Dokonca sa vrátil k téme, ktorá mu bola blízka už takmer pred 20 rokmi. A nesklamal. Vytvoril jedno z najtrápnejších pokračovaní, aké boli kedy vytvorené. Začiatok, vrámci šetrenia, je zhodný zo začiatkom časti s poradovým číslom 3 a zároveň je aj najschopnejšou časťou príbehu (ak sa to príbeh dá nazvať). A potom začína to pravé utrpenie, pretože aj keď je stopáž snímku len 83 minút, jeho dopozeranie vyžaduje obrovskú dávku trpezlivosti a sebaovládania, z tohto dôvodu ho doporučujem ako výborný študijný materiál pre jóginov a podobných podivínov. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som mal veľký problém dopozerať. Podarilo sa mi to až asi na piatykrát. A rozhodne nadšený nie som. Hlavne je to strašná nuda a bábky tu sú len výnimočne a na ich povestný masaker, keď to tak môžem nazvať príde až vo finále a ani to nestalo za moc. Príbeh sa, ale nesústreďuje na ne, ale na nacistov a Japoncov, ktorý chcú získať Toulonove tajomstvo. Takže nič nove pod slnkom a aj keď som zvyknutý, že tato séria má málokedy prekvapí zaujímavou častou, skúšam to i naďalej. Táto tá výnimka nie je a jeho priame pokračovanie( Puppet master x), asi tiež nie, ale keď som sa dal na boj, vydržím až do konca . Slabé 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Puppet Master: Axis of Evil“ není vyloženě propadákem, ale má k tomu velice blízko, protože se zde sešlo pohříchu málo kladných faktorů. Navíc už vidíte, že se ani mytologie filmu nikam neposouvá, snad jedině v tom smyslu, že se objevuje jedna nová loutka. Ale to prostě nestačí. Z celého konceptu se dalo vytvořit mnohem více a vybudovat kolem toho skutečně zajímavý svět. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Váhám s hodnocením. Na jednu stranu jsem rád že i když už jsem to s touhle sérií vydržel fakt dlouho, pořád mě něco dokáže malilinko překvapit. Mrzí mě se s loutkami pracuje pořád stejně, na druhou stranu kamera tu má mírné zlepšení (alespoň oproti nějakým dílům), hlavní hrdina je poměrně sympatický, a celé to trvá jen asi hodinu a pět minut (když z toho vyřadím titulky). Nová loutka Ninji je taktéž dost děsivá. Pořád má ale Axis of Evil co dohánět, a k nejlepším dílům série se rozhodně nezařadí. Průměrné, ale příjemné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme je spomínaný koncentračný tábor Auschwitz. Ale ten bol postavený až nejaké 2 roky neskôr a nie v čase, akom sa odohráva táto snímka. (beso74)
  • Japonská agentka spomína vo filme kamikadze útok, ale prvé kamikadze jednotky sa objavili až v roku 1944. (beso74)

Reklama

Reklama