Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jakožto fanouška kvalitního fotbalu, povinnost jako seřezat syna rákoskou za kouření ve škole. Jen škoda, že jsem tak málo důkladný, protože se k tomu výprasku dostanu, vzhledem ke dni vysílání, jednou za uherský rok. Plné hodnocení to nemá jen proto, že mi kecy o tom, čím se doma krmí Forlán či Messi, přijdou jako pěst mezi oči, tudíž sranec. ()

Reklama

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o nejlepší fotbalové soutěži světa.Zde opravdu nemám co vytknout,líbí se mi,že je to aktuální,pravidelné a to nejlepší jsou příběhy hráčů a rozhovory s nimi.V každém dílu se dozvím něco nového a vždy opravdu zajímavého.Do pozadí hraje dobrá hudba,nic se zbytečně neprotahuje,nenudím se a vždy si rád spříjemním den shlédnutím tohohle pořadu v televizi.Takže zde je to s hodnocením jasné ! ;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Liga Majstrov UEFA je pravideľný, každoročne sa konajúci, futbalový turnaj. Zúčastňujú sa ho najlepšie európske mužstvá. Jeho organizátorom je Európska futbalová asociácia (UEFA). Víťazný pohár je považovaný za najprestížnejšiu, najslávnejšiu, klubovú futbalovú trofej na svete. Slovenská verejnoprávna televízia (STV2) prináša zostrih zápasov a aktuálne správy z tohoto prestižného, športového podujatia v relácii „Magazín Ligy majstrov“. Každý futbalový fanúšik to určite dokáže oceniť. Oi! *** ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama