Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dětský dobrodružný příběh o objevu vzácného archeologického nálezu v jeskyních Moravského krasu - na Švýcárně, v jeskyních Býčí skála a v Drátenické jeskyni, dále v Suchém žlebu, Rudickém propadání a u vývěru Jedovnického potoka. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pět špatně hrajících dospělých herců, tři špatně hrající dětští herci a Lucie Šteflová, se motají po Moravském krasu, jehož exteriéry jsou na filmu to nejlepší. Nakonec jsou přizváni ještě profesionální záchranáři - amatérští neherci, a nuda pomalu končí. Škoda promarněného pokusu o český dětský dobrodružný film. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dalsi ze spatnych tv filmu, radobydobrodruzna podivana pro deti. Neverim, ze by se tohle nejakemu diteti libilo. A dospelym samozrejme jedine snad po lobotomii mozku. Herecky katastrofalni jak v dospelych tak v detskych rolich. Dialogy opet jak vygenerovane nejakym idiotskym automatem. Takhle proste nikdo nemluvi. ()

Reklama

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Kouzelné prostředí jeskyní Moravského krasu a vcelku zajímavá dobrodružná zápletka o boji o pravěký poklad je nakonec tím jediným, co se dá na filmu ocenit. Herecky dost ohavné, dramaturgicky naprosto nedotažené. Děti ale možná ocení lépe, atmosféra tajemství a dětských snů se tomu úplně upřít nedá. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Raději pětkrát reprízovat Třetí skobu pro Kocoura než takovéto experimenty. V úvodu navnadí písnička v podání Michaely Badinkové, líbivá hudba Petra Maláska, hezké záběry do přírody. Vlastní nápad výborný, ale zpracování scénáře je podprůměrné - množství vaty v podobě nicneříkajících dialogů. Dětští hrdinové se snaží hrát, ale dospěláci působí toporně, nepřirozeně. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Býčí jeskyně, Pustý žleb a jiná krásná zákoutí Moravského krasu. Rodinný akční film po vzoru amerických předloh - profláknutá zápletka, povrchní zpracování, očekávatelné rozuzlení. Nechci posuzovat nějak přísně, nejsem cílová skupina, ale myslím si, že i tzv. rodinný film může mít svoji kvalitu. Pro koho je ale takový film určený? Má bavit děti i rodiče? Obávám se, že nebude bavit ani jednu skupinu. Osobně bych uvítala nějaký jednodušší příběh z Moravského krasu s lepším scénářem a propracováním charakterů. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Švýcárně, v jeskyních Býčí skála a v Drátenické jeskyni, dále v Suchém žlebu, Rudickém propadání a u vývěru Jedovnického potoka. (ERTik)

Reklama

Reklama