Reklama

Reklama

Jack se chystá vyplout

  • USA Jack Goes Boating (více)
Trailer

Jack (Philip Seymour Hoffman) je řidičem limuzíny, jenž sní o práci v newyorské hromadné dopravě a miluje reggae. Většinu času tráví se svým spolupracovníkem a nejlepším přítelem Clydem a jeho ženou Lucy. Ti Jacka seznámí s Connie (Amy Ryan), která s Lucy pracuje v brooklynském pohřebním ústavu. Connie má na na svého nového přítele dobrý vliv – Jack se učí vařit, jde za novou kariérou a učí se plavat, aby v létě mohl vzít Connie na její vysněnou projížďku na lodičce. Zatímco však Jack a Connie pomalu propadají své lásce, manželství Clyda a Lucy se začíná otřásat v základech. Sledujeme, kterak se oba páry musí vyrovnat s nevyhnutelným osudem svých vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (99)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Režisérský debut Philipa Seymoura Hoffmana (kterého znám jako brilantního herce) se mi dost líbil. Zatím jsem film sice viděl jen s anglickými titulky, ale i tak musím říct, že mě film dost překvapil. Hoffman mi potvrdil, že není jen skvělým hercem, ale je i člověkem, který nemá oči zavřené a chápe (ostatní) lidi. Nejvíce je to poznat na scéně u večeře, která trvá asi kolem 10 - 15 minut. Co zpočátku začne jako zábava, se zvrhne do pořádného dramatu… Jinak film jsem si sehnal i kvůli mé oblíbenkyni Amy Ryan a opět mě nezklamala a (opět) podala skvělý výkon. Celý film je nakonec fajn "vztahovka", kterou si rád zopakuju. Zatím zde nechám 80 % s tím, že se určitě podívám znovu s českými titulky. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Philip Seymour Hoffman hraje jako vždy podivína a stejně podivná je i celá tahle jeho režisérská prvotina.. už jenom samotná zápletka: naprosto nespolečenský Jack se učí plavat a vařit, aby udělal dojem na neméně zvláštní Connie.. přesto se jedná o zajímavý a vcelku originální film, který mě ale po většinu stopáže spíš nudil.. a zajímalo by mě, jestli se někdy dočkáme P. S. Hoffmana v nějaké "normální" roli :)) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov čo som v poslednej dobe videl - indie love story o outsideroch a tiež prvý aj posledný réžijný počin môjho obľúbeného herca. Presne na niečo takéto som akurát mal náladu. Máme ťažký život, snažme sa ho žiť aj napriek našim "odchylkám".. Predsa, kto povedal že si to ešte nemôžme užiť, zabaviť sa s priateľmi .. a celkom nevinne a družne sa pritom sfajčiť, za zvukov reggae muziky? Aj zakomplexovaný starnúci rastaman si zaslúži lásku! :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se Vám buď líbí nebo nelíbí já bohužel patřím k té druhé skupině. Moc jsem se na to těšila převážně kvůli tomu, že je to režijní debut Philipa Seymoura Hoffmana. Je to jiný film než ostatní a tím je trochu zajímavý, ale pro mě byl děsně nudný a zdlouhavý. Vůbec mi to nechtělo utíkat a hlavní čtyři postavy mi vůbec nesedli. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to bol trochu inší typ romantiky na aký bývame zväčša zvyknutí. Sám som bol zvedavý na tento režisérsky počin Philipa Seymoura Hoffmana, no akosi som čakal viac. Príbeh ako taký vôbec nebol nejaký zlý, ale zase ani nič nadpriemerné. Viac mi na tom prekážal ten miestami až neprirodzený štýl a správanie niektorých postáv mi prišlo ako keby boli fakt na drogách (teda s výnimkou scén, kde naozaj na drogách aj boli). Ale inak pekne vystihnutá túžba jedného samotára ako sa snažil skoncovať so svojou samotou, k čomu mu samozrejme dopomohol aj najlepší kamarát. Ten posledný prestrih pred titulkami ma veľmi zamrzel, ale to asi každého... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Philip Seymour Hoffman si zde zopakoval roli, kterou již ztvárnil na divadelním jevišti. (oje)
  • Jedná se o první a poslední snímek, který Philip Seymour Hoffman zrežíroval a ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí. (willy1)

Reklama

Reklama