Reklama

Reklama

VOD (1)

Bucky (Nick Swardson) pracuje jako pomocník v obchodě na malém městě a v životě nemá žádné plány až do chvíle, kdy zjistí, že jeho konzervativní rodiče kdysi bývali hvězdami filmů pro dospělé! Bucky cítí, že právě tohle je jeho osud. Balí si věci a vyráží do L.A. s vírou, že půjde v jejich šlépějích. Ve vedlejších rolích se představují Christina Ricci, Don Johnson a Stephen Dorff. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

cure 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná kravina. Keď už si niekedy budem chcieť pozrieť dilina s predkusom a účesom ala Majka z Gurunu, to už dám prednosť o dve triedy lepšej kravine - Blbý a Blbší. Najväčším sklamaním je účasť Dona Johnsona v tejto stupidite. Doprial by som mu rovnakú šancu na návrat akú dostal Mickey Rourke vo Wrestlerovi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj penis je viditelný pouhým okem a tak mám proti Fucky Buckymu dost velkou výhodu. Jenže tu rychle smazává Buckyho debilita, hlodavčí chrup a výstřik, kterému žádná zeď neodolá. V tu chvíli proti němu nemám šanci, ale přesto se mu svým hodnocením nemstím. Není to zkrátka žádná známka závisti, ale pouhé vyjádření toho, že kdyby z Buckyho udělali o něco menšího kreténa, tak já bych se bavil o něco víc. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Primárním cílem tohoto filmu bylo nejspíš pobavit a to se mu v mém případě taky povedlo. Už jen to vzezření hlavního hrdiny slibuje pěkně úchylnou podívanou. Dějově to je sice jedna velká absurdní blbina, ale těch zábavných scén a parádních hlášek je tu opravdu dostatek. Je jen velká škoda, že tak potrhlý příběh se trochu v závěru zvrhnul v romantiku s několika hluchými místy. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprosto totálně ujetá ptákovina a podobných, méně či více podařených /na odpis, tu už pár bylo a jen tak bez povšimnutí profičely okolo … na místních, spravedlivě rozhořčených komentářích jde především zcela jasně vidět, že těm řečem o: „velikosti, na které nezáleží“ moc lidí ve skutečnosti nevěří, zato Kathy McGee určitě ano .. ale vůbec, co vám budu vysvětlovat - jděte mi všichni z dílny … ta má pátá *, je na protest těm místním odpadům! ... ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Úplne odveci. Myslím, že somsa pousmiala asi dvakrát počas celého filmu. Raz to bolo, keď povedal " to bude tým svetrom..." a raz na jeho blbom spolulubývajúcom... Ostatné bolo pre mňa buď trapné alebo nechutné. Celkovo Bucky bol poněkud trapný, noaešte to zahrať na milého a dobrosrdečného farmára, vrchol klišé. 10% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na Zlaté maliny v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec, nejhorší herecký ansámbl, nejhorší režie a nejhorší scénář. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama