Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dneska sem se dočet, že bude Párty hárd 2. Což je teda famózní zpráva. Tak sem se podíval co všecko (krom vidoklipů) tenhle týpek má na svědomí. A hle Jehovova pomsta :o). Začátek krapet náročněší, ale pak se to perfektně rozjelo a radovalo to jak sviňa. No a konec, ten se povedl fakt hodně. Zasmál sem se a těším se na další dobrodružství. Jo a pro holky tohle fakt není...:o) ()

Zaplo05 

všechny recenze uživatele

Studentský film jedním vrzem: amatérské výkony herců, dobrý prostřih, začínající kamera. Scénář halabala. Na druhou stranu ale ukazuje, že hnát vše do extrémů nemá cenu. Ač už věřit nebo brát drogy. Ty drogy jsou tady pojaté velmi krátce a jednoduše, protože jsou přeci jenom přístupnější než víra, která je zde parodována. Nápas myšlenky filmu je velmi dobrý, jen by to chtělo asi uchopit o něco jinak, méně buransky :-) Ale raději budu komentovat méně a více točit vlastní filmy, pak uvidíme s čím ohromím svět. Určitě chci vzkázat autorům, aby nepřestávali a točili a točili a točili, třebas vytočí nějakého jehovistu, nebo natočí dobrý kousek, který poběží alespoň v úrovni českých kin. ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Docela kreč. Pohl je naprostý undergroundový unikát a jeho tvorbu milujem, ale tomúto počinu neviem prisť na chuť. Jak je zvykom je to krásne kontroverzný. Čiernočierný humor, krásne grotesky, cameo fotra a sýna je maximálny top, ale to je asi všetko. Ústredný hrdina docela zjav. Pohl sa s tým nesral a záver je až radosť sledovať, len škoda, že vo väčšine stopáže sa nič nerobí. Máť to 30 minút, tak o vysšom hodnotení ani nepochybujem! ZNK Forever. ()

shaacul odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co měl autor, kterého nesleduji, problémy s akademií hudby kterou neposlouchám, o které se psalo v novinách které nečtu jsem se rozhodl si udělat svůj vlastní názor a podíval se na několik Řezníkových klipů, vtipů (ŽNK) a našel dokonce i tento film. Názor jsme si už udělal a Trolly nekrmím, viď Verbale. ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se ti povedlo Marty... bavil jsem se v kině jak malej fracek. Je vidět, že už to bylo pojato mnohem víc profesionálnějc než předchozí díla. Dobrej střih a herecký výkony v čele s Rosťou Neidhardtem. Humor byl i mnohem inteligentnější. Upřímně jsem nečekal, že mě to bude až takhle bavit. Díky! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)
  • Při scéně v čajovně, kdy odejde drsný otec na záchod a syn mu ují kousek zákusku. má čistou pusu, když se ale otec, vrátí má na ní kousek zákusku. (Dzvandzi)

Reklama

Reklama