Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (872)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh zlatokopky, která si nějakou nešťastnou hrou osudu vybrala za své povolání učitelství. Chlastá, hulí trávu a ve škole se svým studentům věnuje jen málo. Jejím jediným snem je nechat si zvětšit kozy a nabalit nějakého miliardáře. Když do učitelského sboru přibude nechutně bohatý a pohledný Justin Timberlake, jsou její plány jasné. Průměrná komedie s lacinými vtípky, sexuálními perverznostmi, vráskami Cameron Diaz a škodolibými schválnostmi. Trapných momentů je tu přímo požehnaně, takže nedoporučuji slabším povahám. Na druhou stranu se budete po zbytek filmu celkem dobře bavit a tento vám uteče jako voda. Jen kdyby byl alespoň maličko nadprůměrný, což bohužel není. 55% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sama som prekvapená, že ma to celkom bavilo! V záplave predvídateľných romantických komédií, z ktorých 98% stejne nepozerám, vždy osvieži nejaká, kde je hlavnou postavou poriadna potvora - ktorej čoskoro začnete nadržiavať už len preto, že je taká "pravá od Mattela" a jej sladučkú kolegyňu s radosťou pošlete do prdele :-) ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem si film pustila k manuální výrobě vánočních dárků, aby byla nějaká ta kulisa. Ha, jaký jsem to cynik, že se mi to líbilo a přitom ani nevím proč. Jak si tu ale čtu komentáře, více lidí bylo udivených, že tahle drsná, zkažená komedie funguje a největším tahákem je Cameron, která si tu roli učitelky užila na 100%. Když jsem myslela, že už víc nemůžu dostat, přišla na konci zásadní věta (po sdělení, že může dělat cokoli): "ale já nic jiného než učit neumím". Samozřejmě po tomhle přijde zamyšlení, co bude s našimi chudáky dětmi (kteří momentálně, aspoň v mém případě, nejsou ještě ani na houbách), pokud je budou učit takové kreatury... Asi nic :-D. Sdělení pod čarou- film by si neměli pouštět začínající mladí nadějní učitelé. Buďto by byli krajně pohoršeni, nebo by se mohli inspirovat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky | Hudba: Michael Andrews | Produkcia: Jimmy Miller, David Householter | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Mosaic | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 196,910,000 $ || Sú chvíle, keĎ pri filme máte pocit, že sa pozeráte na Disney Chanell. KeĎ odpočítame áčkových hercov, toto je presne ten prípad: Zvrátený podtext pre mladých, samoúčelné sexistické scény pre slintajúcich teenagerov, a postava WTF (v osobe Timberlake-a). Segel poteší, Diaz aj po toľkých rokoch rozvíri... Preto minimálne za dva. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Víc než 3 hvězdy si Bad Teacher nezaslouží. Scénář je v podstatě jen slepencem scén, tu více, tu méně trapných, tu okopírovaných odjinud, ale občas se zadaří i slušný gag - a to především díky skvělému castingu. Diaz, Segel, Timberlake i Punch hrají výborně a i z toho minima, co jim scénárista "dopřává," se snaží využít maximum. Shrnuto, podtrženo - Bad Teacher je nenáročná jednohubka, ze které se ale dalo vytěžit podstatně více. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama