Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh chlapce s příhodným jménem Elvis, který se staral o rodinný podnik a svého nemocného otce. Bez povolení provádí otcovu práci a zdá se mu to jako normální věc. Dokonce při tom i píše knihu. Přestože se to v jejich rodině stalo tradicí mu není nepříjemné plnit vůli a svůj "osud", který si sám nevybral. Najednou se do jeho prázdného života vnoří nic neříkající i když překrásná zdánlivě mrtvá dívka, která za "života" byla povrchní a jevila se víceméně hloupoučkou. Přestože se to stává málokdy se dívka záhadným způsobem probudí při polibku od Elvise - a toto shledávám prvním kouzelným momentem podobným s překrásnou i když trošku modernější pohádkou kdy princezna políbí žabáka a on se promění v prince...Je to moment, kdy se rozeběhne koloběh situací a najednou jsou jejich osudy spleteny v jeden i když si to skoro neuvědomují. Nejkrásnější vyjádření lásky pomocí obrazů, které jsem kdy viděla. Velice mě zaujal tento výrok Anabelle:"A přes tohle všechno nevěříš na zázraky??". Kouzelná Anabelle v podání Blake Lively a "Elvisův" výkon také nebyl špatný. Jedno velké ÁCH v dobrém :-). ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika zabalená v pohřebáckém a trochu morbidním obalu, který filmu dodává originalitu. Celkově jde o zajímavý nápad a vlastně se mi to líbilo, jen z toho nejsem tolik nadšená a něco mi stále chybí. Nejspíš to bude ten konec, který bych ocenila lépe, kdyby SPOILER Anabelle shodila televizi do vany a Elvis se oběsil. Hned by si člověk odnesl silnější zážitek a já bych tím pádem určitě zvýšila hodnocení.. ale takhle mi to připadá jako klasický romantický slaďák s trochou méně sentimentu, odehrávající se za zvláštních (a mimochodem nevysvětlitelných) okolností. Po celou dobu mě tam navíc rušila Blake Lively, která je prostě strašná herečka. Když fňukala nebo dělala hysterické scény,měla jsem chuť to vypnout nebo ji proplesknout,což bohužel nešlo.Každopádně oceňuji celou tu melancholickou atmosféru, Elvise jako kouřícího spisovatele se zvláštní zálibou fotit si mrtvé a především-spíš než romantická zápletka mě dostal vztah Elvise s jeho otcem. Nebránila bych se vůbec tomu, kdyby celou záležitost s barbínou vypustili:-) ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů tohoto žánru, který jsem kdy viděla. Neobvyklé prostředí pro zrození čehokoliv, natož lásky, je pohřební služba elvisova táty, který je už hodně nemocný a Elvis se tak musí o rodinný podnik starat sám. A pak je tu dívka, kterou matka od malička tahala po pitomých soutěžích krásy a ona tenhle život prostě nechce. Poruchu příjmu potravy jí také naordinovala matka. Elvis, který příliš brzy dospěl se od Anabelle učí být dítětem a Anabelle si za to od Elvise bere svobodu a obyčejný život. Užívají si spolu, zamilují se, dokud nepřijde lživá zpráva o elvisově smyšlené úchylce. Elvis jde za katr a když je konečně venku nakonec zůstává úplně sám a nemá pro co žít... Vlastně jsem film jako je tento, ještě nikdy neviděla. Je to jediný svého druhu. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Keďže som od filmu nič čakala, bola som ozaj príjemne prekvapená. Nejedná sa o žiaden svetoborný snímok, z ktorého by mi padla sánka až do sklepa, ale je to celkom fajn oddychovka na upršané popoludnie, po ktorom navyše neostane nepríjemná horká chuť, ale skôr krásne sladké nebíčko:). Príbeh má pomalé tempo a príjemne sa tiahne, sem tam padne rádoby múdra hláška alebo nastane kvázi filozofický moment... Páčil sa mi nápad s pohrebníctvom, sama týmto smerom dosť inklinujem, takže za to sú u mňa určite plusové body. Medzi hrdinami bola ozaj zvláštna chémia, ktorá pracovala ako mala. A klasicky, ako je už u mňa tradičné, chválim opäť hudbu. Jedna hviezda je za tie slnečnice...:) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama