Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

No hlavní zápletka je trochu podivnějšího rázu, jenže když člověk si podobný případ na internetu přečte každou chvíli, tak proč ne. Hlavní ale je, že Elvis and Anabelle je strašně příjemný film, na který se prostě dobře dívá. Velkým překvapením zde pro mě byl výkon Blake Lively, které je do Gossip girl škoda. Pokud máte rádi malá upřímná romantická dramata, tak tento můžu jen doporučit. ()

Reklama

dormouse 

všechny recenze uživatele

Hrůzný příběh o tom, jak se zdánlivě sympatický a chytrý mladík Elvis nechá oblbnout sobeckou a úplně, ale úplně blbou blondýnou Anabelle s plochým bříškem, která celou dobu jen fňuká nebo si maluje oči či jiné části těla. Marně se nás snaží režisér přesvědčit dlouhými záběry na Anabellin obličej, že dívka přemýšlí, pod tím hladkým čílkem neprolétla myšlenka za celý její panenský život. Dokonce ji podezírám z toho, že neumí číst, protože si spletla kukuřici se slunečnicí. Film je koukatelný asi prvních patnáct minut, do chvíle, kdy se Anabelle probudí v márnici, poté následují muka i pro otrlého filmového fanouška. Postavy jsou absolutně ploché, nepřesvědčivé a chovají se v lepším případě nelogicky nebo klišoidně, v horším případě nelogicky a klišoidně dohromady. Nemám nic proti limonádám, ale tohle je velmi nechutná limonáda s velkýma bublinama, odpornou pachutí aspartamu, a v žaludku mne tlačí a nutí na zvracení ještě teď. Jedna hvězdička pro skvělého Joe Mantegnu., ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Film začal jako příběh o mladé, krásné dívce, která si dosud skutečně neužívala života, až do doby kdy umře. Z tvrdé reality jí polibkem probudí flegmatický balzamik. Může se to sice zdát jako bizarní příběh, ale ve skutečnosti je to o dvou lidech, kteří se navzájem zachrání. Musím ale přiznat, že mě trochu zamrzelo, když na konci ani jeden z nich neumřel. Dodalo by to filmu více věrohodnosti. Ale i tak se mi tento film zalíbil a dostává ode mě hezké čtyři hvězdičky. :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama