Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

loliti 

všechny recenze uživatele

Nevšedný príbeh s čarovnou atmosférou. Elvis bol presne ten typ chlapca, ku ktorému by som sa schovala, ak by som potrebovala byť chvílu osamote, ale zároveň sa sama necítiť. Prostredie, v ktorom žil na mňa pôsobilo úžasne upokojujúco. A ak by som mu tiež mohla vymalovat dom a zasadiť pole plné slnečníc, kludne sa zdržím aj dlhšie... povedzme, navždy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásné romantické drama. Sympatická dvojice jak herců, tak jejich postav, která se seznámí v antiromantickém prostředí. Krásná práce s kamerou a barvami. Film jsem si skvěle užívala a stoprocentně si zaslouží plný počet. Jen mě udivuje, že ho vidělo tak málo lidí, když se jedná o něco nového, zajímavého, nádherného a z čeho mám zvláštní pocit ještě den poté. Podle mě zatím nejlepší role Blake Lively (která jí podle mě měla odstartovat skvělou kariéru, což se myslím právě teď děje, ale mám obavy, že spíše kvůli účasti na Gossip Girl), kde mi nepřišla až tak strašně povrchní jako v GG, míň "děvka" než v The Town a míň puberťácká než v Sesterstvu putovních kalhot :D ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Marnice se snad jeste v zadnym romantickym dramatu neobjevila. Elvis jakozto mlady balzamovac mrtvol, co si budem povidat tak trochu i perverzak a na druhou stranu "umelec" se setkava s Anabelle opravdu kurioznim zpusobem. Anabelle, "slavna" modelka, prezivsi svoji smrti a nakonec taky ztrapena zivotem se zvlastnim zpusobem sblizuje s Elvisem a jeho tatinkem Charliem a meni jim tak jejich doposud zabehnuty zivot. Vetsina pribehu se pak odehrava v jejich usedlosti, kde vidite postupy ve vztahu hlavnich hrdinu. Jednu z mala veci, kterou bych vytkla je to, ze se tvurci malo zabyvali Anabellininym z mrtvych vstani. Smetli to ze stolu, jako by casto stavalo, ze se vam nekdo jen tak probudi na balzamovacim stole. Nikomu to tam neprislo divny, akorat me za televizi. Jinak musim uznat, ze film pusobil mile a skoda, ze i dost predvidatelne; ale furt nadprumerne. A nakonec s vyrokem "zazraky se deji" bych k film zaradila i do zanru mysteriozni. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už dobrý tah byl neobsadit příliš okoukané tváře, ale vsadit na něco nového čemu my diváci spíše uvěříme. Dále se mi líbila vyváženost romantiky s tragédií, a příběh, který je trochu pohádka, ale svým způsobem i tvrdá realita. Film mi doporučila mladší sestra a mě osobně dost fascinuje fakt, že už teď má lepší vkus na filmy než já. Opravdu mě tenhle film příjemně překvapil. V prostředku už jsem se trochu bála že to trošku moc osladí, ale konec byl krásně poetický a vyvážený. Strašně se mi líbila ta možnost kterou nám film dal, že buď jsme to mohli brát jako klasický happyend, a nebo jsme si to mohli vysvětlit i druhým způsobem. Snímek velmi dobře dramaticky stupňoval a měl takovou opravdovou atmosféru, a kouzlo i depresivitu malého městečka v Texasu. A i když to mělo některé hodně romantické scény, nikdy to příliš nespadlo k patetizmu. Pro mě to byl milý zážitek a možnost prožít zajímavý druh lásky alespoň skrze obrazovku. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek s takovou přehršlí rázovitých figurek, že by se dobře vyjímaly snad jen na hodinách s kukačkou. Úplně jsem cítila, jak velkou měl scénárista potřebu napsat "nezávislý" film. Bohužel nepodcenil přípravu a nejdřív pár desítek podobných snímků shlédl. A inspiroval se._____ Takže tu máme obvyklou sestavu sympatických looserů, nějaké to rodinné trauma mocí mermo vzbuzující v divákovi soucit, vzájemnou pomoc v těžké situaci a malebné polehávání a posedávání ústřední dvojice v krajině, na domě, na pláži a v poli plném slunečnic. Nechybí ani scénka obvyklá spíš v teen komediích - dvojice se vesele směje při zkoušení nejrůznějších nemožných šatů. Dialogy jsou patetické a legrační svou nabubřelou prázdností. Hudba těžkopádně podkresluje dlouhé záběry na postavy v přírodě. Ach jo.____ Nezáživné, zbytečné a hloupé. /26. 2. 13./ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama