Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

kikin01 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastáncem herečky Blake Lively, ale příjemně mě překvapila. Zahrála opravdu dobře a já to oceňuji. Samotný příběh se mi moc líbil, velmi krásné prostředí, nikde nikdo, a to je pro mě ráj. Stejně tak pouto mezi hlavními hrdinami a hodně křehká Elvisova láska ke svému otci. Sympatická a klidná hudba, a prostě velmi milý snímek. And where is she.. my Annabelle? ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Občas si pozriem aj nejakú romantickú prkotinu a toto bol zásah do čierneho. Problém s romantickými flickmi je, že sa väčšinou pri nich cítim prinajlepšom trápne. No a Elvis & Anabelle sa trápnosti s absolútnym prehľadom vyhol, za čo môže definitívne dobrý scenár a perfektný výber hercov. Blake Lively síce nemám rád (má naozaj nepríjemný hlas) ale tu mi vôbec nevadila. Dokonca s hlavným predstaviteľom vytvorila dokonalý pár, medzi ktorými nejaká tá chémia je, to povestné "niečo". No a jeho otec (Joe Mantegna), tak to bol koncert pár exceláns, ten tam pasoval jak penis do... Aké je to jednoduché, keď sú vo filme normálne, uveriteľné, nesilené dialógy a správny casting. Potom režisér nepotrebuje ani namakaný budget a skvelý kúsok je na svete. Navyše veľmi dobrý a skvele sa hodiaci soundtrack ma prinútil poprehrabovať sa v ďalších romantických flickoch, reku ešte možno niečo dobré vyhrabem. Lenže to taktiež znamená, že ešte uvidím aj veľa šitu. Unfortunetly inak to nejde... ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásně romantický až neamerický snímek o střetu dvou lidí ze zcela odlišných světů. Podivína, který se stará o otce a skomírající balzamovací službu a budoucí královny krásy. Nemělo by to fungovat ani lidsky ani filmařsky, ale ono to funguje a příjemně se na to dívá. Kupodivu se mi víc než vztah Anabelle a Elvise líbil vztah Elvise a jeho táty. ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama