Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (228)

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Re-Play si jede jednočlenú súťaž o priazeň hráčskej komunity. Tuček hádže svoje pečlivo vymazlené vtípky a v hlave mu znie smiech zo seriálu Ženatý se závazky. Alžběta plní jasnú funkciu. Je blond, má prsia a hraje hry. Presne tak. Stelesnený sen väčšiny 12 ročných chlapcov s mastnou pleťou. Hry tu samozrejme ukážu, zhodnotia, takže v rámci kúpnej sily československého trhu asi viac čakať ani nemožno. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i přesto, že už mi táhne pomalu na čtyřicet, si tu a tam zahraju nějakou tu hru – hlavně tedy na PC – takže zde občas najdu nějakou tu inspiraci. Starší pořady na tohle téma mi sice přišli zajímavější, ale tak to bylo dáno dobou i věkem. Souhlasím však, že je to vcelku i zábavné, člověk se dozví docela slušnou porci zajímavých informací i novinek – prostě klasický průměr… ()

Franta 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pořad o herním světě, kterému není na první pohled nic možné vytknout. Na ten druhý je však patrný nižší rozpočet pořadu, a tak se stává, že v dialogu dabuje muže i ženu jeden člověk(navíc ani příliš kvalitně). Také mě příliš netěší, že se tvůrci spíše soustředí na kvantitu než na kvalitu. Myslím si však, že většina fanoušků počítačového světa bude schopna tyto nedokonalosti překousnout. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Vrcholem tohohle pořadu je jednoznačně úvodní znělka. Ta se fakt povedla. Co se ale nepovedlo, je trapnej humor. V Game Page byl sice taky, možná ještě trpanější, ale byl podaný s takovou nonšalancí, že se člověk i zasmál nebo se aspoň culil. A samozřejmě tu máme i gró celého problému pořadu, hlavní důvod zášti, nenávisti a odporu. Ta divná bloncka prostě není Máša. A ne a ne. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno