Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (228)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dle mne nejlepší domácí pořad pro ,,pařany,, ... Game page udělalo cestu, ale postupnými scénkami a mizernými komentátory klesí a klesá.. Nástup Re-Play znamená nástup řekněme kvality = jsou tu pořádné recenze, fůra novinek, rozhovory s předními tvůrci her, reportáže z festivalů atd... Moderátorka není ideální, ale lze se na ni dívat atd.. Prostě já jsme spokojen, ale za víc jak 4z5 ani náhodou.. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdysi jediné, co jsem sledoval v TV byl Top Gear. Roky plynuly a já se posunul a nyní po dlouhých letech sleduji pořad, který je mi nejbližší. S láskou vzpomínám na dobu, kdy jsem právě Top Gear a Re-play sledoval na začínající televizi Prima Cool s kamarádem v období střední školy. Jediné, co mě tehdy trápilo, jak získat peníze na další měsíc hraní u World of Warcraft. Tehdy výborná dvojice Tukana a Bětky, nyní tedy po mnoha dlouhých letech, kdy mohu sledovat v sobotu sám doma u televize, tak čtveřice jiných moderátorů v čele s výborným Bludrem. Nový Re-play mi taky sednul a mrzí mě, když pořad nestihnu přímo na čas. A to už o něčem vypovídá. Líbí se mi jejich TOP 5, kdo mě zná, tak jistě ví. (80 %) ()

Reklama

Franta 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pořad o herním světě, kterému není na první pohled nic možné vytknout. Na ten druhý je však patrný nižší rozpočet pořadu, a tak se stává, že v dialogu dabuje muže i ženu jeden člověk(navíc ani příliš kvalitně). Také mě příliš netěší, že se tvůrci spíše soustředí na kvantitu než na kvalitu. Myslím si však, že většina fanoušků počítačového světa bude schopna tyto nedokonalosti překousnout. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zrovna zajímá probíraná věc, tak asi fajn, ale pokud nemáte vyloženě zájem o nic konkrétního, tak je to dost nuda. Taky délka pořadu dost pokulhává a styl některých rozhovorů mi zrovna moc nesedí. Dám 2 hvězdy, ale s dodatkem, že nejsem žádná herní pařanka, takže se na občas podívám spíše ze zájmu o čem budou mluvit. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama