Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (228)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

ano, humor je trochu trapny, je to cele dost preplacane a uspechane (jako Score no), slite ve 30min dohromady bez ladu a skladu, dialogy neprilis prirozene a vadi mi jakesi "highlight" info bezici u spodniho okraje obrazovky, ale je to bohuzel JEDINY porad o videohrach v soucasne televizi...a vzhledem k tomu, ze GamePage ma problemy s pravidelnosti i na svem youtube kanalu, meli bychom byt vdecni aspon za ten Re-Play. Coz samozrejme neznamena, ze neni co zlepsovat....nejvetsi minus: prijde mi ze tretinu casu zabiraji vsemozne zbytecne efekty a prechody alá herni menu (plus znelka), misto aby tam nacpali vic informaci. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tučkina mam rád,Alžbětu zase moc nemusim.Člověk si sice informace z tohohle pořadu zjistí na netu už třeba o měsíc dřív ale zase na druhou stranu je fajn že se někdo snažil v televizi touhle tématikou zabejvat.Nesedim u každýho dílu tak jako kdysi u game page ale proč ne.Je to v pohodě pořad a když ho zrovna chytnu v bedně tak se na něj mrknu ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herní reportáže, dobrý doprovodný komentář. Nenudí mě trapnými uváděcími scénkami a vše správně podtrhuje Linkin Park, Prodigy nebo jiná rytmická hudba. Navíc mají velké plus za Mikoláše, protože jeho přirozené moderování jednoduše zabírá. Má talent chlapec :).. PS: tohle je můj původní koment z roku 2011. Teď (2019) na re-paly (ani re-paly 2.0) nekoukám. Mám Vortex. ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Moderátoři jsou sympatičtí a celkem se vyznají v herním světě, obzvlášť se mi líbí, že pouštějí Prodigy, jako soundtrack. Je to zajímavé a rychlé. Když ale srovnám S Game Pagem, tak je to na mě až moc rychlé, G.P. jde podle mě více do hloubky a ne jen nastínit danou novinku nebo hru, tak jak to dělají v Re-p. Bohužel za poslední 2 roky úroveň G.P. padla a možná právě proto Re-p. je o něco lepší. ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD ! Pane bože co na tom vidíte ? Moderátoři kteří používají starý britský humor, který je spíš k pláči a to vše nahrávané kamerou z konzervy od fazolí.... Hlavní moderátor se oblíká jak primadona z toho by se dalo vyvodit že lidi kteří se na to koukají pravidelně mají Homosexuální sklony. PODTRŽENO, SEČTENO : 0% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama