Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

Silence 

všechny recenze uživatele

Pod moderním kabátkem se skrývá klasická šarmantní a v jádru staromódní situační komedie - taková, jakou čas od času točí snad už jen Francouzi. S lehkostí a přesností dávkují kvalitní cukr tam, kde spousta jiných to přepálí s umělým sladidlem. Hrají si s nenápadnými detaily a vymýšlejí originální situace tam, kde se tolik ostatních rezignovaně spokojí s kopanci do rozkroku a jinými primitivními gagy. I ta klišé podávají s takovou jistotou, jako by se z nich klišé teprve stát měla. A nakonec ta zvláštní aura, která film spojuje dohromady, aby se ani na vteřinu neporušil komplexní a naplňující pocit, který v divákovi přetrvá ještě dlouho po závěrečných titulcích. Prosím o přidání na seznam ohrožených druhů. 8.5/10 ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou 3 typy žen: 1) ty, které jsou šťastné, 2) ty, které jsou nešťastné ale smíří se s tím a 3) ty, které jsou nešťastné ale nepřipustí si to, výborný a charismatický hlavní hrdina, příjemné obsazení😉 Bavilo mě to, film měl dynamiku a spád. Takhle jsem se už dlouho nepobavila.😁🥳👌4,5* zaokrouhluji na 5*. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická parafráze na špionské filmy, které by ale slušelo větší důraz na humornou složku (ta totiž až příliš často jen nejistě přešlapuje na místě, namísto aby se rozeběhla. jako Alex pro kabelku) a také propracovanější scénář, který trochu nechtěně dělá z většiny žen ve filmu jen naivní blbky... ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je (K)lamač srdcí sebezábavnější a není tuctovou romantickou komedií, pořád je ukotvený v neoriginálním schématu. Už od první scény tušíte, že se Alex seznámí s něčí přítelkyní, a právě ona bude ta jeho pravá. Jako tip na příjemný film na konec léta, ke kterému český distributor navíc vymyslel chytlavý překlad názvu, je ale výborný. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, kdyby to nedávali v televizi, ani by mě nenapadlo na to koukat, protože jak má film něco společného s Francií, zásadně od toho dávám ruce pryč, obzvlášť, když je v hlavní roli Vanessa Paradise. O co, ale bylo větší moje překvapení, když uplynuli dvě hodiny, film skončil a já jsem byla překvapená jak rychle to uteklo a hlavně, že mě to bavilo. Vanessa Paradise se mi sice nelíbí, ani trochu, ale Romain Duris (hlavně svlečený do půl těla) mi to vynahradil a na konci ten tanec z Dirty Dancing, což sice není můj oblíbený film, ale tady se mi to líbilo. 4* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama