Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (569)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Distributory je potřeba pochválit za výborně zvolený název. Je z něj patrné, o co vše tady půjde - a to mne trochu odrazovalo. Přece jen romance na filmovém (či televizním) plátně není nic pro mě. Ale v zemi galského kohouta na to šli úplně jinak a všechno tak trochu přeházeli. Zákony v lásce už od teď neplatí. Ještě že tak, jinak by to byl další klasický romantický film, kterých je už fůra. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, kdyby to nedávali v televizi, ani by mě nenapadlo na to koukat, protože jak má film něco společného s Francií, zásadně od toho dávám ruce pryč, obzvlášť, když je v hlavní roli Vanessa Paradise. O co, ale bylo větší moje překvapení, když uplynuli dvě hodiny, film skončil a já jsem byla překvapená jak rychle to uteklo a hlavně, že mě to bavilo. Vanessa Paradise se mi sice nelíbí, ani trochu, ale Romain Duris (hlavně svlečený do půl těla) mi to vynahradil a na konci ten tanec z Dirty Dancing, což sice není můj oblíbený film, ale tady se mi to líbilo. 4* ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně romantická komedie z Evropy. Už jsem těch americkejch úplně překoukanej. Už jen kvůli tomu stylu, kvůli výběru přirozených herců, kvůli dobré náladě, kterou mi tento film navodil, mu na oplátku velmi rád dám 5 hvězdiček. Škoda jen happy-endu. Uvítal bych klidně otevřený konec, ale romantika je romantika no. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

K(l)amač srdcí neprichádza s ničím prevratným ani novým a obsahovým klišé nemá čím nadchnúť... no keď preniknete do tej francúzskej atmosféry, ktorá vysiela energiu na všetky strany, k tomu si pripočítate svieži humor, lietajúce iskry, nežné romantické malichernosti - rozhodne by ste nemali byť sklamaní. Prekrásne monacké scenérie + neodolateľný Romain Duris a lá Patrik Swayze (Hriešny tanec) v tej najkrajšej gýčovej scéne, akú si len viete predstaviť :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,7miliónaTržby USA $473,254Tržby Celosvetovo $44,329,976║ Tak Francúzom to tento rok2010 fakt sype u komédií, hoci Vanessa Paradis už nie je najmladšia a tá štrbinka medzi zubami(ej, ej) vizuálne odpudzuje, celkom sa herecky dobre držala a výdatne nahrávala lámačovi sŕdc Romainovi Durisovi, dejovo vyrovnané, má to iskru, skvelú zábavnosť a taneček a lá Hriešny tanec je taký bonbónik na vyše. /videl v kine: 90%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)

Reklama

Reklama