Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (569)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Good guys finish last. Další kolo francouzské hry "Kopni si do svého Angličana", tentokráte v surreálném prostředí Monaca. Tenhle evropský Hitch sází na charisma herců, mondénní aranžmá Monte Carla a především ztřeštěné gagy, které připomenou staromodní legraci z De Funesových filmů. Díky polskému instalatérovi, vidličce ve stehnu, nymfomanské kamarádce a dalším bizarním figurkám tak ani nevadí, že Klamač srdcí je po romantické stránce vykleštěnec. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, ktorá síce neprekvapí, ale rozhodne celkom pobaví. Spolu s humornými situáciami si na svoje prídu tak fanúšikovia ľahkej zábavy, ako aj fanúšikovia romantických happyendov. Herci sa tu síce neprekonávajú, ale vzhľadom na postavy a ich role tam snáď nebolo čo pokaziť. Celkovo priemerné, ale zároveň aj príjemné. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Potkaly se dva tenké a suché klacíčky a byla z toho láska, až to prasklo...Tenhle film prostě nefunguje, hlavní hrdina je nehezky vyzáblý skřet a hlavní hrdinka chladná anoretička. Úvodní scéna navnadí vtipným nápadem, ale pak to jede rychle z kopce. Čím, že ji to svede? Jenom tím, že se jí snaží co nejvíc podobat, co nejvíc ji trefit do vkusu. Není to vtipné, ani nápadité. Jen úporné a normální ženskou by to spíš vyděsilo. /28. 8. 2010/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V každém případě ho políbila........ Profesionální tým pro záchranu lidských srdcí v akci. Pomáhat nešťastným párům aby se prostě nevzaly je možná trochu podivná práce, ale je to práce. Jenže pokud začnete mísit profesionalitu s vlastní zamilovaností, začnou být problémy skoro neřešitelné. Naštěstí je to komedie a tak té brutality tam moc není. Okolo 41 minuty sledují Alex (Romain Duris) a Juliette (Vanessa Paradis) na dvd film Hříšný tanec, který je vlastně v tomto příběhu několikrát k vidění. V příběhu se mi vůbec nelíbila Sofie (Héléna Noguerra), působí hodně neurvala až humusácky a její parodie na nymfomanku je trapná. Je to o (k)lamu a o lži, ale pravdu má každý ve svém srdci a jen na jedinci, jak se s tím vypořádat. CITÁT - Budu improvizovat........ Příjemná, ke konci trochu přislazená komedie, která nikoho neurazí, ale možná už ji nikdy nebudete chtít vidět. Jdu si pustit Hříšný tanec. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama