Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pozitivní přístup k životu až do jeho konce. Tímto způsobem řeší svůj osud i hlavní hrdinkka tohoto filmu, což je pro něj u mě právě to veliké plus, za které má 4*. Není to kvůli tomu přeplácaná americká blbost, ale ztvárnění pohledu na život, když víme, že už končí. Gael García Bernal na mě působil ale až moc strnule a mezi danou dvojicí to nejiskřilo tak, jak mělo :) Ale ve chvíli, kdy se na scéně objeví Treat Williams a Kathy Bates, na takovouhle maličkost zapomenete ;) ()

HaniRM 

všechny recenze uživatele

No, oh my Whoopi! To byl nejhorší film, co jsem za poslední dobu viděla a nechápu, jak jsem mohla vydržet tu hodinu a půl téhle "romantické komedie" na motivy sexu ve městě a restless? Malá Goldie, ač už nalíčená "jsem přirozeně krásná" nebo "halooo umírám" vypadala celou dobu jako zmoklý pudl. Celou dobu jsem čekala, že dojde k nějakému zlomu a film bude aspoň trochu vtipný/poučný/whatever ... Hvězdička za pár vteřinových světlých míst ... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ou ta K. Hudson je prostě k sežrání =) A dát ji dvě hvězdy by byl hřích, už jen kvůli ní =) Ovšem příběh téhle všemožné komedie, romantiky a všeho na co si vzpomenete, je dost diskuzní. Filmy o smrtelných nemocích, když tvůrci vědí, jaké jsou hranice snesitelnosti, aby se s z nich nestaly žrouti na vytřískání emocí, mám ráda. Nerada to říkám, ale A Little Bit of Heaven, stojí hodně na tenkém ledě. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama