Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ou ta K. Hudson je prostě k sežrání =) A dát ji dvě hvězdy by byl hřích, už jen kvůli ní =) Ovšem příběh téhle všemožné komedie, romantiky a všeho na co si vzpomenete, je dost diskuzní. Filmy o smrtelných nemocích, když tvůrci vědí, jaké jsou hranice snesitelnosti, aby se s z nich nestaly žrouti na vytřískání emocí, mám ráda. Nerada to říkám, ale A Little Bit of Heaven, stojí hodně na tenkém ledě. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Nevím...když jsem se díval třeba na film ,,Je to i můj život" věděl jsem, že je to citová ždímačka, ale nijak mi to nevadilo a nepřekáželo, ale u tohodle filmu mi to přišlo až moc okaté. Citová ždímačka tu byla zapnutá na max, ale jinak vcelku koukatelný snímek v hlavní roli s mou oblíbenou krásnou Kate Hudson. P.S.: Chlapa jí teda mohli vybrat hezčího!:) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film s vážnou nemocí, kterou si hrdinka pojala po svém, po té, co se dozvěděla špatnou zprávu o svém zdravotním stavu, v tomto filmu herečka Whoopi Goldberg má zde miniroli, což je škoda, mohli ji dát větší možnost si zahrát, asi je už v zapomění lidí, je zde hezky ukázáno, jak člověk dokáže se poprat se životem, i když je vážně nemocný, první půlka filmu byla průměrná, ale konec vše vylepšil a mě se právě toto podání filmu líbilo, ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno