Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson vypadá báječně, obzvlášť když nahodí ten sladký úsměv. Jak bych tak řekl, láska přichází, i v nejtěžších chvílích, stačí jen otevřít oči. I když na tohle téma existuje řada podobných hollywoodských trháků. V závěru filmu hraje dixielandová kapela nádhernou melodii, které si nelze nepovšimnout. Neworleánský pochod, When the saints go marching in, (u nás známý pod jménem Když svatí pochodují) Už svatí jdou, vidím je jít…… Tak to jsem se pobavil měrou vrchovatou. Co bych dál psal, podívejte se a poslouchejte. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně nudná a poté hodně smutná "komedie" se vždycky milou a bezprostřední Kate Hudson, která naprosto bezkonkurenčně převálcovala jakékoliv jiné herecké obsazení (nad jen kromě Kathy Bates a hostující Whoopi Goldberg).. Začátek jsem přetrpěla hlavně kvůli buldokovi, který tu dostává relativně dost prostoru a pak už mě to docela chytlo.. Takhle nějak bych chtěla umírat já :-) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo! Pekne vyrozprávaný životný príbeh plný humoru, lásky ale aj poriadnej drámy. Ako už som v pár prípadoch spomínal život nie je jednostranný a človek je tvor, ktorý má voľbu. Iba na nás je ako a s kým strávime čas, ktorý nám bol daný a presne o tomto je aj tento film. Ja osobne nemám moc rád Kate Hudson ale čuduj sa svete tu mi veľmi nevadila. jediná vec ktorá mierne ničí dokonalé hodnotenie je fakt, že na podobnú tému a tematiku bolo natočených množstvo filmov a tento aj keď je kvalitný nepatrí medzi top a aj preto "iba" 72%. ()

msn odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnejsi, stupidnejnsi a otravnejsi film jsem dlouho nevidel. Pro ty ktere by to mohlo snad alespon okrajove zajimat - takhle onemocneni kolorektalnim karcinomem vskutku neprobiha/nevypada. Ve skutecnosti je to mnohem horsi. Nikoliv vsak horsi nez tento filmovy kousek. Scenaristy natuknuta lecba tohoto nadoru ma taktez spolecneho s realitou jenom naproste minimum. Zato dabing byl top notch killer ! P.S.: VIC KLAVIRU ! HLAVNE VICE KLAVIRU ! (zabit) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno