Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nepríjemným námetom. Na prvý pohľad by sa dal čakať ľahko stráviteľný romanťák na nedeľné popoludnie, ale človek dostane slušnú porciu drámy a emócií. Priznám sa však, že hlavná postava mi bola chvíľami trošku nesympatická (neviem, či to bolo jednoducho postavou, ktorá bola dosť uletená, alebo Kate Hudson, ktorú mám však celkom rád)... 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku voľná liberálna komédia, na konci tlačenka na slzy a záver, ktorý ponúka len plač, hoci mohol byť z kategórie happyendu, ako bežne v romantických komédiách vídame. Taká bola voľba tvorcov, mňa ale po rokoch zaujalo to, čo som kedysi tak nevnímal. Tá liberalizácia filmu. Hlavná hrdinka je v podstate feministka, nezávislá, veganka, sexujúca ostošesť a hlavne nezáväzne. Jej doktor je mexický Žid. Bohyňa je černoška. Objaví sa aj teplý černoch a povinne sa museli objaviť aj transvestiti. Nebolo to tak tlačené do popredia ako dnes, ale už tam muselo byť z každého súdka trošku. Takzvaný plazivý prístup. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama