Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo! Pekne vyrozprávaný životný príbeh plný humoru, lásky ale aj poriadnej drámy. Ako už som v pár prípadoch spomínal život nie je jednostranný a človek je tvor, ktorý má voľbu. Iba na nás je ako a s kým strávime čas, ktorý nám bol daný a presne o tomto je aj tento film. Ja osobne nemám moc rád Kate Hudson ale čuduj sa svete tu mi veľmi nevadila. jediná vec ktorá mierne ničí dokonalé hodnotenie je fakt, že na podobnú tému a tematiku bolo natočených množstvo filmov a tento aj keď je kvalitný nepatrí medzi top a aj preto "iba" 72%. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Tady se na tu pilu tlačí a tlačí. V Malém kousku nebe se vysloveně tvůrci snažili vyvolat nějaké ty emoce všemi možnými způsoby. To bylo v podstatě to jediný, co mě na filmu vyloženě vadilo. Jenže ono když se to děje v podstatě celou jeho druhou část tak to neni nic příjemnýho a trochu to leze na nervy. Ve výsledku ve mě Kate a Gael zanechali vesměs kladný dojem. Hezká, občas i vtipná, brutálně romantická komedie u mě dosáhla na 60% ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama