Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

To byl ale pěkně blbej film... Probrečela jsem ho od začátku do konce... Jsně, možná bylo natočeno spoustu jinejch, možná i lepších, ale tenhle mě dostal od začátku do konce! Umírání není snadné, umírání mladého člověka je ještě těžší, ale tady to bylo podáno s lehkostí a přitom to bylo tak strašně smutné... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně nudná a poté hodně smutná "komedie" se vždycky milou a bezprostřední Kate Hudson, která naprosto bezkonkurenčně převálcovala jakékoliv jiné herecké obsazení (nad jen kromě Kathy Bates a hostující Whoopi Goldberg).. Začátek jsem přetrpěla hlavně kvůli buldokovi, který tu dostává relativně dost prostoru a pak už mě to docela chytlo.. Takhle nějak bych chtěla umírat já :-) ()

Reklama

uodevr 

všechny recenze uživatele

Děsná drzost. 90% stopáže si diváka film hýčká neskonalou a hřejivou příjemností, načež přivede očekávané zdrcení, po kterém ale zase bez povšimnutí nasadí absolutně nepředvídatelnou, ale nádhernou nadsázku. Zcela vážně, tohle je hodně fajn film. Šíleně příjemný (zejména díky sympatickým a uvěřitelným postavám), plný kdejakých pravd a ponaučení, tak akorát dojemný a věrohodně zahraný. S vyjímkou Bernala, kterej je takovej hereckej antitalent, že jsem z toho asi dostal vředy. Nicméně až tak moc to nevadí, páč zdejší romantická linka je bezesporu vedlejší a poněkud pochybná. Tady jde především o všechy a všechno kolem, a to všechno a ti všichni jsou k sežrání. A Whoopi coby bohyně je to nejlepší cameo, jaké jsem za poslední dobu viděl. "I wanna put the F-U-N back in funeral!" ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film s vážnou nemocí, kterou si hrdinka pojala po svém, po té, co se dozvěděla špatnou zprávu o svém zdravotním stavu, v tomto filmu herečka Whoopi Goldberg má zde miniroli, což je škoda, mohli ji dát větší možnost si zahrát, asi je už v zapomění lidí, je zde hezky ukázáno, jak člověk dokáže se poprat se životem, i když je vážně nemocný, první půlka filmu byla průměrná, ale konec vše vylepšil a mě se právě toto podání filmu líbilo, ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama