Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Neškodný detský film o chlapcovi Gregovi, ktorý sa chce stať najpopulárnejším na skole. Čím viac sa snaží, tým menej mu to vychádza, je dosť sebecký a je schopný podrazit kamaráta. Na môj vkus je na to trochu malý. Greg až tak sympatický nie je, to kamarát Rowley je rozkošný. Veľa humoru tu nie je, ale je to celkom pohoda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna ptakovina, ale clovek se proste musi smat. Pribeh tu vicemene neni, je to spis takovy epizodni, proste scenky ze zivota decek ve skole s jejich problemama a zabavama. Misty se sem sice zacne protlacovat nejaky to poucovani, ale nastesti ne nijak vyznamne, vetsinou to jsou proste tu vice, tu mene vtipny/trapny forky. Film navic dost svizne odsejpa, takze nuda nehrozi. Co se tyce hercu, jasne, nemaj moc co hrat, ale i tak jsou dost tragicky a to deti i dospeli. Ale jako 90 minutova oddechovka, proc ne. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

Čeští distributoři nemají žádnou fantazii. Deník slabocha - co je to za suchopárný název? Strašpytlův deník mi zní lépe. Pokračování s názvem Deník malého poseroutky už má poněkud poutavější název. Ale zpět k tomuto filmu. Já prostě tyto typy žeru. Někomu to může přijít infantilní, ale tvůrcům se podařilo vytvořit satanovo dílo určené pro celou rodinu. Já se náramně bavil a již nyní se těším na zmíněné pokračování. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle byl krok hodně vedle. Komedie má bavit, ne prudit. A já se zasmál možná dvakrát. V čem byl problém? Cílová skupina je asi do 12 let, a ani tam nevím jistě, jestli se film ujme. V druhé půlce jsem měl chuť to vypnout. A nějaká pozitiva ? Chloe Moretz (Kick-Ass) - bezprostřední, sympatická - už se těším, až ji uvidím v dalším filmu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripominalo serial Wonder Years zasadeny do sucasnej doby. Ten bol vsak neporovnatelne lepsi. Technicky je to zvladnute pomerne dobre, Zachary Gordon a Chloe Moretz nedostatkom charizmy rozhodne netrpia ale vo vysledku sa jedna len o klasicky otrepanu pribehovu sablonu so striedanim vkusnych a menej vkusnych scen. Taky neskodny rodinny priemer ktory vylozene nenastve, ale ani nicim neprekvapi. Film na jedno pozretie. 50% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)

Reklama

Reklama