Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

kolik27 

všechny recenze uživatele

Co jsem tak četl, tak tady pár lidí přirovnává tento výborný seriál k Prcičkám .... Chyba !!! I Přes to, že Prcičky jsou pro mě srdcová záležitost. Je to, myslím si, sice příbuzný žánr, ale to je to jediné. Je zde vidět obdobný humor, ale absolutně jiná doba. Pro někoho možná nevkusné, ale to jen pro to, že se to týká zmíněné doby. Pro mě určitě nejlěpší seriál, co jsem za poslední dobu shlédl. Nechybí zde bravůrné herecké výkony, příbeh, kamera "happy end" a spoustu dalších plusů. No jestli někdo hodnotí záporně, by měl asi koukat na nějakej vaginální výtok v podobě dramatu a být soudný, čemu nerozumim, do toho se nese.. ()

stanyslaw odpad!

všechny recenze uživatele

Nekolik spoileru: 1. dil lze jeste asi prezit. 2. dil prakticka ukazka, jak se snubni prsten muze ocitnout v hovne na stole a jak jej po vytazeni navleci. 3. dil: vagina z plastu sdilena celym tymem spolu se syfilis. syfl je neskodna legracka, kterou leci trener penicilinem na treninku. nejvetsi sranda je ovsem umyslne nakazit pohlavni chorobou hezkou holku. dalsi spoilery jiz nasledovat nebudou, ani ja ne. ()

Reklama

nippa 

všechny recenze uživatele

Takto presne vyzerá americká college komédia na vrchole. Prci pri tomto vyzerajú skoro ako večerníček pre menej náročných. Humor čím nižší, o to lepší! :D Unikátne zápletky každej z častí, americký futbal, roztlieskavačky, godfather tréner, magor kapitán, lenivý quaterback, feťák vykopávač, 160 kilový rozohrávač, retardovaný maskot a Denise Richards! Unikát! Obrovská škoda nepokračovania. Už sa teším na film. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Na Prcičky to dle mého rozhodně nemá. Vzhledem k tomu, že první série měla jen 13 dílů a každý zhruba 20 minut, mohly být díly daleko vyrovnanější, co se týče humoru. Některé se dost povedly (pocket pussy:) ), některé už méně. Trochu mě mrzí, že se děj točí zhruba okolo nějakých 3-4 nejhlavnějších postav a případná další nová s dílem začne i skončí, bez jakékoliv návaznosti. Znělka palec nahoru. /// Druhá a třetí sezóna zvedla seriál ještě o stupínek výše a s tím i mé hodnocení. Thad Castle se stal hned za Stiflerem nejlépe komičtějším hercem. (hodnocení za 1. - 3. sérii) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Bylo období, kdy se kluci neustále bavili o jednom seriálu a já neměl ponětí o jaký seriál jde.Jednou mě už došla trpělivost, a tak jsem se zeptal, jak se ten seriál jmenuje a oni Blue mouintain state, a že je to o americkým fotbale.Tak jsem si ze začátku sehnal první tři díly.Po skončení prvního dílu jsem nevěděl co si má myslet.Byl neuvěřitelně šílený,cool a sexy zároveň.A tohle platí pro všechny serie.Některé díly jsou slabší, ale pak se ukážou díly, které jsou na hranici s genialitou.Postavám jednoznačně vládne trojice Alex-Thad-Sammy.Nadupaný seriál o jedné vysoké škole, kde by každý z nás chtěl být na místě hlavních hrdinů. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama