Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Ondis 

všechny recenze uživatele

Ale ano, tohle se mi líbí! ;-) I když silně perverzní, tak megazábavné situace mě hodně baví a nasměju se jako nikdy. Takové ty tradiční situace z teen komedií, kdy se největší loser zamiluje do královny plesu tu už bohudík nejsou a seriál je vlastně vyloženě pánskou jízdou.....vlastně až na postelové scény :-) Po 13-ti dílech krásných a nečekaných 75%! ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde končí většina komediálních seriálů, Blue mountain state teprve začíná. Nehorázná smršť čeného, fekálního, kozatýho humoru, která k nevíře vyplní každý díl seriálu do poslední minuty. BMS je v podstatě další tuctová americká teen komedie, ale je vidět že formát jednou týdně dvacet minut je ten správný pro tento žánr. Daleko lepé se snáší slyšet slova FUCK, WHORE, BITCH, apod. pořád dokala po dvacetiminutových dávkách. Po první serii jsem uvažoval o čtyřech hvězdách, ale druhá serie mně přesvědšila, že si zaslouží hvězd pět. Chválím výběr herců - Thad a Sammy se opravdu povedli. A co potom ten výběr kočiček?? Kolikrát jsem si nechal zdát, jaké by to bylo být první quaterback, který by si mohl vybírat, které kozičky si vezme na pokoj :D GO! BMS! ()

Reklama

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jak píše B!shop, rozhodně se tu nabízí srovnání s Prcičkama. Jenže... tam kde první American Pie zářil (případně ještě díl 2 a 3) a většina nástupců totálně zklamala, tam Blue Mountain State navazuje. Jako by se jim podařilo u mě vzkřísit první skvělé zážitky s American Pie a opravdu je to jízda. Seriál má některá slabší místa, některé díly vás nijak zvlášť neosloví, ale pak jsou tu díly, kdy vtip a komedie proudí tak přirozeně, až se budete divit. Včera jsem to sledoval v noci čtyři hodiny a upřímně lituji své spolubydlící z vedlejších pokojů, protože jsem je musel výbuchy smíchu budit. Takže zatím v polovině druhé série nadšení, 80%, ale pátou hvězdičku za vynikající theme song, což je vskutku úžasná pump skladba. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nějakou ucelenou formu má první řada, pak už to je jenom směs náhodnejch zápletek, která nikam nevede. Ideální zábava pro ty, kterejm stačí pár roztleskavaček a nevadí jim, že třeba bez vysvětlení jen tak mizej hlavní postavy.... Pak je ale najednou jedna ráno a celej seriál zničehonic získá na kvalitě i zábavnosti, kdy holky jsou hezčí, party rozjetější a vtipy vtipnější. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Vezměte průměrnou americkou teen komedii, několikrát ji ještě vylouhujte, z osazenstva vyškrtněte toho všudypřítomného idiota, který hledá svojí životní lásku a jehož srdceryvné scény, kde si vylévá duši, jste beztak povětšinou prozívali nebo přetočili, přidejte dalších pár pošuků, větší koncentraci chlastu, drog a sexu a dostanete Blue Mountain State. Samozřejmě počítejte s nějakými těmi zvracícími, fekálními a jinak nechutnými scénami. Ideální doplněk k pivu a vypnutému mozku. Hlavně ke konci serie se najde i pár celkem solidních vtipů. // Nejoblíbenější postava: Thad Castle // 1.serie: 50% // 2.serie: 70% // 3.serie: 65% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama