Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komediální jednohubka, u které kdyby se vystřihlo pár fekálních fórků a celé se to o čtvrť hodky pokrátilo, tak by to mohlo dopadnout ještě líp. Bratři Farrellyové sice nepředvádí žádné zázraky, ale několik opravdu vtipných scén se jim podařilo dodat. Zbytek navíc celkem obstojně utáhne dvojice Wilson-Sudeikis, kteří to zachraňují i v těch trapnější Farrellyovských momentech. A navíc v jakém jiným filmu narazíte na Richarda Jenkinse, který hraje 60letou verzi Barneyeho Stinsona? 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I když jsem se minimálně první půlku dost často a občas i nahlas smál, na bratry Farrellyovy mi to přijde dost hodně vyměklé a ve svém závěru tradičně eticky a morálně nechutně sterilní. U "normální" komedie by mě to nijak nepřekvapilo a vlastně bych to i očekával, ale od Farrellyů jsem čekal trošku něco jiného. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $45,060,734Tržby Celosvetovo $83,693,266Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $7,081,560 //počet predaných kusov 492,531║ Po riadne dlhej dobe sa konečne bratia Farrellyovi rozhýbali a natočili niečo čo malo čosi do seba, samozrejme že sa neobišli bez ich klasicky obľúbeného nechutnostami obaleného humoru ale dalo sa to zniesť a miestami slušne pobavili, priemer. /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad. Co se stane, když dáte vzornému manžílkovi na týden volno. Může si dělat, co chce. No, popravdě, já bych tohle viděl jako pořádně drsné psychologické drama, ale je jasné, že komedie z toho jde udělat také. O to se pokusili bratři Farrellyovi. Jejich humor, který je místy hodně drsný, se mi celkem zamlouvá, ale tady najednou máte pocit, že na ty vtipy musíte celkem dlouho čekat, a když konečně přijdou, tak to není nic skvělého. Moralizování tohohle filmu je vážně příšernost. U Sandlera to člověk čeká, ale tady... Tohle mě opravdu nebavilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÁVÁM TI PROPUSTKU. TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ.“..... /// Rick a Fred, kteří by měli dokázat, že ta propustka je pro lidstvo užitečná jsou spíš tragikomičtí než vtipní – ale to je asi realita. VÍTE VY VŮBEC, JAK TO U CHLAPŮ CHODÍ? Pokud ano, čeká vás snesitelná podívaná pro 40cátníky a ty starší – teda jestli už nezatrpkli. Ovšem záruku, že se krom sebepoznání budou i bavit, fakt nedám. Protože v našem věku už děti jako ,,kazišuci“ fakt k popukání nejsou.... Nic proti Wilsonovi, ale Sandlerovy Machři jsou vtipnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před svatbou mi nikdo neřekl, že budu honit i po ní (výjimkou jsou myslivci). 2.) Doma (kromě teorie sexuální) praktikujeme taky ,,teorii jalového odporu“. 3.) Chystám se říct manželovi onu kouzelnou větu: ,,dávám ti......“ (propustku). 4.) Dlouho jsem neviděl nikoho kejchnout, až se posere. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)

Reklama

Reklama