Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Farreleyovské poměry až nezvykle uhlazené (ačkoliv nějakých těch fekálních vtípků se taky dočkáme).Pro lepší hodnocení by Hall Pass musel mít lepší/méně průhledný příběh a za mě určit ě sympatičtější ústřední dvojici.Jason Sudeikis u mě příliš sympatií nezískal a Owen Wilson je na svoje poměry skoro až nevýrazný.Jako jednohubka s pár slušnými vtípky Hall Pass ještě obstojí,ale potenciál tu byl větší...60% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie typu American Pie, která má všechny pro i proti zcela odpovídající žánru. Fekální humor, sprostá slova, sex, sex, sex... Zároveň si ale v této přiblblé komedii poslechneme mnoho postřehů z manželského života. Nedělám si iluze, že někdy alespoň zdánlivě pochopím americký styl života, jedno ale mají všichni chlapi společné. A o tom především je v této komedii řeč. Myslím, že nejvíc se budou smát padesátníci, ti už rezignovali. Čtyřicátníci žijící v manželství se zasmějí, zamyslí a chytnou lehkou depku, a ostatní...ty to nebude asi bavit vůbec. Ale já úplně vidím svý vrstevníky, když dostanou volno od starý a slintaj při pohledu na každou servírku...(a mě to asi taky čeká)... mnoho věcí je tu ze života, a kdo to popírá, onanuje ještě dnes...70% ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jsou dva ženáči po x letech stále nadržení a chtělo by to s tím něco udělat a když konečně dostanou zelenou, tak se stejně k ničemu nemají a zjistí, že jim vlastně v manželství nic nechybí a svobodu si víc užijou jejich manželky. Tak nějak se dá říct, že komedie ze života s Owenem Wilsonem, který v tomto filmu působí jako starej tatík na výbornou. Pobavilo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná typická komedie od Farrellyů, která neurazí a navíc docela pobaví. Pár slušných hlášek mě dost rozesmálo. Při scéně na golfovém hřišti jsem brečela smíchy. Kupodivu mě ale více bavilo ženské obsazení. Owen Wilson začíná být trochu slizký. Scénář sice jedno velké klišé, ale i tak je to vtipná oddechovka. 3,5* ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno