Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (690)

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká frajeřina. Primát filmu spočívá v tom, že jej napsal primát. Nebo dva primáti. Každopádně neschopnost natočit něco tak jednoduchého a archetypálního, jako je film o mimozemské invazi, hraničí s filmařskou imbecilitou. Ve Skyline se nepodaří lautr nic, krom asi dvou velmi komických momentů (těžko soudit, zda záměrně) - rád bych na tenhle film aplikoval nějaký jednotící výklad, ale on se nachází ve stádiu absolutního chaosu. Objektivně jedna z nejhorších žánrovek, co jsem kdy shlédl. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sci-fi jak z ‚padesátek‘ se vším všudy. Se spoustou přerostlých emzáků likvidujících všechno, co jim přijde pod chapadla a hlavně s neskutečně debilními postavami. Až na jednoho všichni uvažují jak chovanci diagnostického ústavu, tudíž to má chvílemi až groteskní nádech. AVP II nebyla náhoda, Strausové nejsou dobří vypravěči, a i když se strašně moc snaží, výsledky jejich práce fungují na délce traileru (nebo dříve klipu, či reklamě). ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,416,355Tržby Celosvetovo $78,693,371Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,839,239 //počet predaných kusov 45,583Tržby za predaj DVD v USA $8,862,011 //počet predaných kusov 487,515║ Otravné béčko s maximálne blbými dialógmi a ničím prekvapivým dejom, bez napätia a dej je len veľký kus vykrádačky, počnúc Matrixom či Cloverfieldom. Triky ušli ale to je asi tak všetko čo aspoň trošku zaujalo. Ešte že to bolo natočené za pár šúp. /20%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V AVP:R mi to nějak nedošlo, ale bratři Strauseovi jsou skuteční břídilové. Skyline není po trikové stránce špatným filmem, špatný nastává v okamžiku kdy se postavy začnou nějak chovat a vést mezi sebou konverzaci. Tady se opravdu někdo vyřádil. Nečekal jsem od filmu nic než slušnou akci, k tomu jsem ovšem jako bonus musel přetrpět všechny ty nesympatické postavy. Zaujme konec filmu, takže nám nezbývá než se "těšit" na druhý díl. .... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Desetiletý chlapeček ve mně, který chce od filmu hlavně hodně mimozemských příšer, při Skyline slastí vrněl. Jako fanoušek seriózních uvědomělých scifáren jsem uvažoval o sebevraždě. Ten film je strašně špatně napsanej a zahranej, ale bavil jsem se o píď líp než u druhého AvP ... už jenom proto, že tady jsou ty potvory často a pěkně vidět. 5/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama