Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

hippyman 

všechny recenze uživatele

našlápnutý, adrenalinový a celkem drsný snímek o tom, jak se může rozjet taková (ne)vinná klukovina... připravte se, že se jede od začátku na plné obrátky a krevní tlak s každou další scénou exponenciálně roste... ač je však stopáž na celovečerní film vcelku podprůměrná, bohužel už v půlce není moc kam gradovat a bratrstvu tvůrců už prostě trochu dochází dech... nicméně charaktery postav jsou skvěle zachycené a hned s několika hrdiny se divák může ztotožnit, ergo i náležitě vžít do děje. takže v součtu líbilo na 80%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To šílené tempo mě zanechalo tak naspeedovanou, že jsem bezprostředně poté uklidila celý příbytek... a pak, že mě filmy odvádějí od práce ;-) Mimo zvýšenou tepovou frekvenci a nutkání vraždit - minimálně v jednom případě, se cítím opravdu skvěle, neboť nic nenakopne víc, než podělaný americký univerzitní spolek v totálním průseru! Nicméně, jedno ALE by tu bylo, ten kluk v kufru, co měl být zapomenut... chyba - já nezapomněla. I tak ale platí, že si všichni vedli víc, než dobře a přivodili mně tak skutečně intenzivní zážitek. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Adrenalinový nábuch, který nekončí až do konce. Velmi příjemná stopáž, která je maximálně využita a hlavně skvělé herecké výkony! Další z perfektních příběhů o tom, co všechno se může posrat a následně i zesrat, když se přitom ze začátku všechno zdá jako banální blbost. Překvapení roku! 90% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké béčko jsem očekával, jsem se dočkal snímku, který si moji pozornost udržel od samého začátku až do úplného konce. V podstatě jde o pěkný příběh, který nám představuje bratrstvo mladíků, jenž si mysleli, že jim patří svět a že jsou děsně cool, což se jim ovšem v důsledku nepovedeného přepadení benzinky postupně začíná vyvracet. Divokost, drzost a nespoutanost si vybere svoji daň a tragédie v životě mladíků je brzy dokonána. Brotherhood má dobré a neznámé herce, ideální stopáž a děj, v němž se neustále něco děje, tudíž není prostor pro nudu. 4* ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Brotherhood má neskutočné tempo a napätie, ženie sa doslova ako nezastaviteľný vlak. Vidno, že herci boli talentovaní, no prišlo mi že trochu prehrávali, až vyzerali hystericky, čo samozrejme pôsobilo miestami smiešne. K príbehu nemám čo dodať, bol pútavý, nenudil, až som si hovorila, že vlastne to by sa mohlo aj niekedy stať. Zhrniem to ako veľké prekvapenie a odporúčam. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno